Sisällön tarjoaa Blogger.

KihlasormukseniValitsin itselleni kihlasormukseksi valkokultaisen rivisormuksen, jossa on yhdeksän timanttia. Tilasin sormuksen joulukuun alussa ja sain sen vähän ennen joulua. Mulla kesti siis kolme kuukautta, että sain vihdoin tilattua sormuksen. Toisaalta samapa tuo kauan siinä kesti, olenhan mä pärjännyt jo vuosia ilmankin.Oon oikeastaan jo kauan ajatellut, että haluan kihlasormuksen olevan melko tavallinen rivisormus. Vihkisormukseksi haluaisin taas jotain vähän hienompaa. Rivisormus on siitä hyvä, kun sen pystyy yhdistämään moniin sormuksiin. Valitsin sormuksen valkokultaisena, sillä mielestäni se sopii mulle ja on raikas ja ajaton.
Kihlasormuksia kokeillessani testasin muutaman kerran vihkisormuksia. Mitään päätöksiä en tehnyt, sillä eihän tässä olla edes hääpäivää päätetty. Huomasin, että monenlaiset sormukset tosiaan sopivat tämän rivisormuksen kanssa.

Alla muutama esimerkkikuva vihkisormuksista, jonka tyyliset voisi olla mahdollisia valintoja. Vihkisormus tulisi myös olemaan valkokultaa. Keskellä olisi isompi kivi ja sivuilla muutamat pienet timantit. Keskellä oleva kivi ei saisi kuitenkaan olla mikään kovin iso, jotta sormus on käytännöllinen arjessa. Ei mennä nyt kuitenkaan sen enempää vihkisormuksiin tässä vaiheessa.

Kuvat: Pinterest
Minkälaisia kihla- ja vihkisormuksia teillä on? Tykkäättekö, että toinen niistä on "hienompi" ja hohdokkaampi kuin toinen? :) Muuten, jos joku pitää hääblogia tai kirjoittaa häistä, saa vinkata!

6 kommenttia

 1. Ihana :) on kyllä hyvä että tuohon voi yhdistää melkeinpä minkälaisen vain. Mieli voi muuttua ja kerkeää miettiä kunnolla millainen olisi mieleinen kun sen aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepp nimenomaan! Tää sormus on aika "turvallinen" vaihtoehto ;)

   Poista
 2. Heippa! Onnea teille kihlauksesta! Ja kiitos mukavasta blogista! :) mutsihoitaa-blogissa on ainakin sillontällön hääjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitoksia :) Ja kiva kuulla, että tykkäät. Mutsi hoitaa mulla onkin jo lukulistalla ;)

   Poista