Sisällön tarjoaa Blogger.

Love Me Do -messut kuvina

Käytiin eilen ystäväni kanssa Love Me Do -messuilla Kaapelitehtaalla. Ystäväni menee kesäkuussa naimisiin ja saan toimia hänen kaasonaan. Hänen hääblogia voit lukea täällä. Hänellä oli joitain tiettyjä asioita, mitä hän etsi messuilta häitä varten. Itse tykkäsin myös kierrellä ja hakea inspiraatiota joskus tulevaisuudessa vietettäviin häihimme. Aivan ihania juttujahan siellä oli! Sieltä löytyi myös muutama täydellisesti sopiva vihkisormus. Räpsin valokuvia, ja koska kaikki oli niin ihanaa ja söpöä ja vaaleanpunaista ja kaunista niin näitä kuvia on muutama, anteeksi jo etukäteen kuvatulvasta.


Mun mielestä messut oli hyvät ja monipuoliset. Tosin nämä ovat ensimmäiset häämessut, joissa olen käynyt, joten en osaa verrata. Itse kuitenkin olin tyytyväinen ja innoissani katselin kauniita ständejä täynnä sormuksia, kukkia, pukuja ja koruja.


Messuilta löytyi myös kivoja DIY-ideoita, kuten yllä näkyvät silkkiympyröillä täytetyt ilmapallot. Ihanan suloiset ja mietin, että tätä ideaa voisi hyödyntää ehkä Natalien tulevissa 1v-pippaloissa!


Messuilla oli muutamia ihania kattauksia, kuten tuo yllä oleva, jossa on käytetty paljon eukalyptuksen lehtiä. Niitä näkyi muuten monessa kattauksessa ja kimpussa, eikä ihme, kauniitahan ne on. Myös ylempänä oleva kuva kukista kullan-/kuparinvärisissä kupeissa oli koristamassa yhtä pöytää.


Näistä viimeisistä kuvista ylin kimppu on persoonallinen ja hauskasti massasta erottuva. Tää viimeinen kakku oli kaunis ja ständi oli mahtava kukilla täytetyllä seinällä, joka näkyy hieman kuvassa kakun takana.

Häiden järjestämiseen on kyllä niin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Mulle tulisi vaikea valita tietty värimaailma, kun jo pelkkää vaaleanpunaista on olemassa niin paljon eri sävyissä. En usko, että alan vielä mitään suunnittelemaan, mutta ihanaa näitä hääjuttuja on kyllä esimerkiksi Pinterestissä selailla.

Ei kommentteja