Sisällön tarjoaa Blogger.

10 kuukautta

Neiti näpsäkkä täytti tiistaina jo 10 kuukautta! Kahden kuukauden päästä juhlitaan jo synttäreitä. Vauvavuosi on mennyt haipakkaa vauhtia, sitä ei voi kieltää. Se on vähän haikeaa, mutta toisaalta on niin ihanaa, kun neiti on jo niin iso ja omatoiminen, osaa ja tykkää leikkiä itsekseenkin ja on iloinen oma itsensä. Hän itkee ainoastaan, kun joku on huonosti ja useimmiten syynä on väsymys. Oikein hyvätuulinen neitokainen hän siis on.
Oon ottanut joka kuukausi kuvat Nataliesta samassa paikassa saman pehmolelun kanssa. Pystyin ehkä 8 kuukauden ikään asti ottamaan kuvat neidin maatessa matolla, mutta nyt siitä ei tulisi enää mitään. Koko ajan pitää, yölläkin unissaan(!!), nousta istumaan ja harjoitella muita jumppaustaitoja.

Kotona ei paljon hiljaisia hetkiä ole, kun jotain höpötystä kuuluu koko ajan. Leluille on kiva kertoa pitkiäkin tarinoita.
Natalie kiitää ympäri kämppää pepullaan hilaten itseään käsillä eteenpäin. Hih, se on niin söpön näköistä. Kontata osataan myös, mutta peppukyyti vie kuitenkin voiton. Joka päivä neiti käy peilailemassa itseään eteisen peilistä. Siinä hän istuskelee, naureskelee ja antaa pusuja itselleen peilin kautta. Taitaa olla oikea girly girl tämä meidän likka. Myös kaikki kimalteleva kiinnostaa. Mun kaulakorua tai laukkua hän voisi tutkia vaikka kuinka kauan. Ihana pikku lady. ❤️️

Ruokapöydässä tyttö viihdyttää muita tekemällä hassuja ilmeitä ja höpöttämällä. Nyt on myös keksitty hymyillä irvistämällä. Muikea irvistys tulee esimerkiksi silloin, kun äiti näyttää kieltä tai Lily tai isi tulee lähistölle. Isi saa aina oikeen muikean hymyn, kun tulee töistä kotiin. Taitaa tyttö jo osata kietoa isin pikkusormensa ympärille!
Natalien yksi lempileikeistä on kukkuu-leikki. Kivointa on tulla leikkimään kukkuu-leikkiä vessaan heiluttaen ovea edestakaisin, kun äiti tai isi on vessassa. Kaikki soivat lelut on kivoja, palikoita pyöritellään käsissä, palloa heitetään/tiputetaan mutta kaikista hauskimpia juttuja on esimerkiksi kaukosäädin ja sanomalehdet. Myös Lilyn luita olisi ihana syödä ja tutkia vähän keittiön kaappeja. Jos lähistöllä on äidin pinkki laukku, se tyhjenee alta aikayksikön. Myös lelukorit pitää kaataa ja sitten ihmetellä jokaista siellä ollutta lelua. Nyt on selvästi ylitetty vauva-aika ja neiti alkaa olemaan pikkuinen tuholaistaapero.

Natalie on luonteeltaan aika rauhallinen. Hän tutkii leluja tarkasti ja ihmettelee ja rapsuttelee pienen pientäkin pupun nenää. Kotona hän viihtyy paikallaan siihen asti, kunnes näkee jossain muualla jotain mielenkiintoista. Ei-sanaa on saanut alkaa käyttämään. Joskus kiellon jälkeen neiti jähmettyy ja katsoo pitkään. Joskus kielto tepsii, joskus ei ja silloin saattaa tulla paha mieli. Jännää, miten se oma tahto nostaa päätään.

Millaisia melkein taaperoita löytyy ruudun takaa?


Seuraathan meitä myös Facebookissa.

6 kommenttia

 1. Voi höpönassu on niin sulonen <3 aika on mennyt niin nopeasti. Häkellyn kyllä kun seuraavan kerran nähdään mitä kaikkea Natalie jos osaa, kun viime kerrasta on jo niin kauan aikaa.

  VastaaPoista
 2. Aika paljon samoja juttuja on myös meidän melkein 10 kk pikku herralla. Ei sanalle usein naureskelee ja jatkaa sitä mitä oli tekemässä eli tottelevuudesta ei vielä tietoakaan :D kova poika kaahailemaan, koko ajan pitää päästä seisomaan. Juttua tulee paljon ja välillä oikein huudetaan, että varmasti kaikki kuulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kuulostaa menevältä tyypiltä ;) Ei taida näitä tyyppejä enää mikään pysäyttää. Täällä keksittiin tänään karjumaan täysiä lattialla, kun halutaan syliin! :D

   Poista
 3. Jestas miten iso tyttö hän jo on. Ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, musta tuntuu et synnytyksestä on jo ikuisuus :D kiitos ❤

   Poista