Sisällön tarjoaa Blogger.

Aurinkoloma kutsuu

Jee, me lähdetään lomalle kuukauden päästä! Varattiin pari viikkoa sitten matka Kanariansaarille Fuerteventuran Corralejoon. Meitä lähtee vähän jännä kokoonpano, minä, Natalie, mun äiti ja veli. Veli toimii sitten varaisänä, hahah.

Lähde


Lähde
Selattiin äitini kanssa Kanariansaarten lomavalikoimaa läpi. Sieltä löytyy kyllä monia eri kohteita ja todella paljon hotellivaihtoehtoja. En ole koskaan käynyt Kanarialla ja jotenkin kohde ei ole koskaan mua houkuttanut. Ehkä yksi syy on se, että siellä käy paljon suomalaisia ja siellä on suomalaisia ravintoloita. Lomalla mua ei pahemmin kiinnosta nähdä tai kuulla mitään Suomeen liittyvää. Joka tapauksessa on kiva päästä näkemään Kanariansaaret. Haluttiin matkustaa jonnekin lämpimään, eikä liian kauas, ja sen takia valittiinkin lähteä sinne.

Lähde
Lähde
Kanarialta löytyy aika isoja ja hulppeita hotelleita. Miehen kanssa kaksistaan matkustaessa ollaan yleensä otettu edullinen ja tavallinen hotelli ilman uima-allasta. Yleensä ajellaan skootterilla koko päivä ja hotellilla ollaan melkeinpä vain yöt.

Lapsen kanssa ei lähdetä vaeltamaan ympäri ämpäri ja on kiva, että hotelli on viihtyisä ja sieltä löytyy tekemistä. Hotelliksi valittiin huoneistohotelli Las Marismas, joka vaikuttaa sopivalta lapsiperheelle. Onpa muuten kivaa, kun neiti on jo niin iso, että osaa ja tykkää leikkiä ja pääsee pulikoimaan lastenaltaaseen. Viisikuisena Kreikassa ollessamme hän oli vielä niin pieni vauva.

Lähde
Fuerteventuran pohjoisosassa sijaitseva Corralejo näyttää kivalta paikalta kuvien perusteella. Sieltä löytyy iso ranta, kirkasta vettä ja isot dyynit. Keskustakin vaikuttaa sopivalta, ei liian pieni eikä mikään iso kaupunki.

Meille riittää aika rauhallinen lomailu eikä tarvita sen kummempaa aktiviteettia. Silti olisi kiva kuulla kokemuksia, jos joku on siellä käynyt!

4 kommenttia

 1. Ihanat maisemat :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan samat fiilikset ollut Kanarian saarista! Toivottavasti ne kuitenkin osottautuu ennakkoluuloiksi ja toteat, että kiva paikka. Toi on just se sama kohde mihin mekin meinattiin varata. ;) Näyttää kivalta ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Vaikka oliskin liikaa suomalaisia niin eiköhän meillä tuu ihan kiva loma kuitenki :)

   Poista