Sisällön tarjoaa Blogger.

Ted Bakerin ihastuttavat lastenvaatteet

Äää, voiko tyttövauvalle olla ihanampia vaatteita kuin nämä? Me vähän soviteltiin tällä viikolla postissa tulleita Ted Bakerin vaatteita. En edes tiennyt Ted Bakerillä olevan myös lastenvaatteita, ennen kuin Natalie sai kummiltaan Ted Bakerin kuolalappuja ja jumppiksen. Hän oli ostanut ne Lontoosta, mutta näitä saa myös tilattua brittiläisestä Debenhams-tavaratalosta. Virosta Rocca al maren kauppakeskuksesta muuten löytyy Debenhams!

Tämä ruusuinen Bomber-takki on niin mielettömän ihana! Vitsi, kun ei ollut aikuisille samanlaista. Materiaali tuntuu kestävältä, on pehmeä ja kaiken lisäksi takki on käännettävä. Toisella puolella on vaaleanpunainen kangas. Tilasin tämän koossa 12-18 months ja takki oli sopivasti reilu. Takissa on kasvuvaraa pituudessa ja hihoissa, mutta sitä pystyy kuitenkin käyttämään jo nyt.
Tän kesähaalarin tilasin meidän kohta tulevaa Kanarian-matkaa ajatellen. Tilasin tämän myös koossa 12-18 months. Aluksi koko näytti isolta, mutta tämä onkin nyt sopiva. Malli on onneksi pussimainen, joten tämä mahtuu varmaan koko kesän ajan. Niin kauniit väriyhdistelmät tässäkin!
Lisää ruusuja! Tää setti saa odottaa vähän aikaa neidin kasvamista, sen verran reilut olivat. Toi tunika on paksua kangasta, mutta malli on kuitenkin ilmava. Täydellinen niin arkeen kuin juhlaankin.

Materiaalit vaikuttivat laadukkailta ja sitä mä kyllä odotankin tältä brändiltä. Meidän jumppis on kyllä pysynyt kuin uutena, että hyviä kokemuksia on! Heh, tässä taitaa olla yksi uusi lempparimerkki. ;)

6 kommenttia

 1. Ah en kestä Ted Bakerin lasten vaatteet on vaan niin ylisöpöjä. Olisin voinut ostaa koko osaston sillon tyhjäksi. Kummin mieleen on nämä uudetkin vaatteet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ylisöpöjä :) Varsinkin tytöille,mitä huomasin niin pojille ei ollut kovin erikoisia tai persoonallisia. Mut miellän kyl ted bakerin enemmän tyttöjen ja naisten merkiksi muutenki. Pakko ens kerralla mennä Virossa hypistelee :D

   Poista
 2. IHANIA vaatteita. En kestä!! Mistä oot tilannut näitä? erityisesti ihastuin kyllä tuohon vaaleanpunaiseen tunikaan ja tuohon takkiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kestä :D Debenhamsin verkkokaupasta tilasin :)

   Poista
 3. Eikä siis ihan täydellisiä! <3 Niin nätti Natalie!

  VastaaPoista