Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY: Vaaterekki oksasta


Natalien huoneen vaaterekki on vihdoin valmis! Huoneen sisustusta olen suunnitellut jo aikoja sitten, mutta toteutus tyssäsi vauvan synnyttyä. Aikaa olisi kyllä ollut, mutta liekö syy laiskuus vai se, ettei huoneessa vielä kovin paljon aikaa vietetä. Joka tapauksessa, hylly on nyt seinällä ja sen alla roikkuu puunoksa, johon voi ripustaa neidin vaatteita.


Hyllylevy ostettiin valmiina ja se tarvitsi vain kulmien hionnan ja värittömän suojavahan. Kauniisti kuvioidut hyllynpidikkeet löysin Säästötalo Latvalasta. Oksa löytyi metsästä, putsasin sen rätillä ja maalasin valkoisella kalkkimaalilla. Sitten vaan oksa juuttinarulla kiinni pidikkeisiin.

Hyllyllä ihastuttaa kuva Nataliesta vastasyntyneenä sekä mustavalkoinen nimiäiskutsu. Kullanvärisen kellon olen saanut isovanhemmiltani joskus pienenä. Se jatkaa matkaansa nyt tytön huoneessa, tosin tällä hetkellä ilman pattereita.

Henkarit tuunasin jo aiemmin, niistä postaus täällä.


Oksassa roikkuu nyt Natalien nimiäismekko, toinen pienenpieni mekko ja pari muuta kivaa lempparia. Ihana ripustaa kauniit vaatteet esille eikä säilyttää niitä vaan pimeässä kaapissa. Tykkään! :)

Meitä voit seurata Facebookissa tai Instagramissa.

6 kommenttia

 1. Tällainen puinen DIY vaaterekki alkaa olla jo klassikko ja aina se ihastuttaa yhtä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mäkin oon nähnyt kaikenlaisia kivoja. Nyt tuntuu olevan muodissa kaikki avoimuus, esim. avoimet vaatekaapit myös. :)

   Poista
 2. Jossain törmäsin kans vastaavaan, niin ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Tää on niin ihana idea! Oon itsekin miettinyt samanlaista, kun näin Miia Metson blogissa samanlaisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen et tän tapanen rekki sopii mihin vaan sisustukseen ja kenen vaan vaatteille. Siitä vaan keppiä etsimään, ei ollu vaikea tehdä :)

   Poista