Sisällön tarjoaa Blogger.

Naurusaaressa oli puuhaa myös alle 1-vuotiaalle

Meillä oli lauantaina Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa hauskat muksutreffit Vantaan Flamingon Naurusaaressa. Voin sanoa, että vilskettä riitti, kun paikalla oli yli 20 äitiä mukanaan 1-3 kappaletta lapsia. Lapsilla oli silmin nähden hauskaa ja äidit ehti ainakin muutaman sanan toistensa kanssa vaihtamaan. Oli kiva nähdä kaikkia bloggaajia sekä heidän lapsiaan. Mahtoi olla muilla ihmettelemistä, kun äidit juoksi lastensa perässä kaikilla kamerat käsissä, haha.

Naurusaaresta löytyi ihmettelemistä myös pienille, alle 1-vuotiaille. Natalie kun ei vielä juokse ympäriinsä, niin hän keskittyi isoihin, pehmeisiin legoihin ja värikkäisiin noppiin. Hän oli erityisen kiinnostunut kaikista muista touhuavista lapsista ja höpötteli ja irvisteli kaikille. Myös kaikki lähettyvillä olevat kamerat ja kännykät päätyivät pieniin kätösiin. Käytiin me myös sylikkäin kokeilemassa pomppulinnaa, josta Natalie tykkäsi. Vaikka seikkailupuistossa on enemmän puuhaa juokseville taaperoille, on se mielestäni vauvoillekin kiva paikka ihmetellä värikästä ympäristöä ja kehittää aisteja. Alle 1-vuotiaalle koko lysti on ilmainen, joten sinne vaan vauvatreffeilemään!


Kuva: Matu/10 plussan äiti

Kuva: Hanna/Yli pyykkivuorten
Naurusaari tarjosi meille kattavasti hyvää purtavaa puiston synttärihuoneessa. Pöydästä löytyi esimerkiksi salaattia, nakkeja, kalapuikkoja, hedelmiä, karkkia, mehua ja kahvia.Saimme kotiin viemisiksi mahtavat goodiebagit yhteistyökumppaneilta. Paketista löytyi hyödyllisiä tuotteita niin lapsille kuin äideillekin. Ja iseille, sillä vegaaniset nallekarkit meni heti parempiin suihin. Lily innostui Ainu-pupusta, Natalie helisti ja heitteli nuudelipurkkia ja mä söin myslipatukat ja loput nallekarkit.

Heti tutkiessani kassia, löysin sieltä Lelupuun marakassin ja tiesin, että siitä tulee Natalien lemppari. Hänellä on jo pienestä vauvasta asti ollut samantapainen lelu, josta on tullut tärkeä. Matkalla lelu piti aina olla kädessä turvana. Tämä Lelupuun marakassikin on jo kulkeutunut ympäri kämppää neidin mukana.

Ilahduin, kun paketista löytyi EcoToolsin meikkisiveltimiä. En nimittäin edes muista, milloin oon uusinut meikkipussia. Kiddow'n lippis on ihastuttava, mutta saa jäädä vielä odottamaan neidin kasvamista. Lasten aurinkorasva tulee kesällä tarpeeseen ja smoothiepussit on Natalien herkkua. Tuo sininen Minionesilta saatu Beatrix New Yorkin tölkki on hauska termari, jossa on pilli. Meillä tulee tälle varmasti käyttöä kesällä. Viimeisessä kuvassa ovat Pikkunorsun ihastuttavia kortit, jotka voisin kehystää vaikka kaikki.

Ihana päivä ja ihania tuotteita. Kiitos blogikollegat kivasta päivästä ja erityiskiitos järjestäjille! Kurkatkaas muuten Kaksplussan blogit-sivulta muidenkin bloggaajien postaukset. Niitä tuppaa nyt kun sieniä sateella ;)2 kommenttia