Sisällön tarjoaa Blogger.

Pukuloistetta Tallinnassa

Mä saan toimia kesäkuussa ystäväni häissä kaasona ensimmäistä kertaa elämässäni. Häiden järjestelyt on nyt kovassa vauhdissa ja morsian tuskastelee varmaan yhden sun toisen asian kanssa. Yksi asia, mikä on tuottanut ehkä jonkun verran päänvaivaakin jo, on ollut löytää meille kaasoille mekot. Mekkovaihtoehtoja ja tyyliä on mietitty ja potentiaalisia pukuja etsitty netistä. Vihdoin voidaan ruksia tämä boksi, sillä mekot on nyt ostettu!


Meillä oli tiistaina pikainen ja tiukasti aikataulutettu päivä Tallinnassa. Aikaa oli vähän ja juostiin pää kolmantena jalkana kaikilla vetolaukut perässä. Tavoitteena oli löytää meille kaasoille mekot sekä ostaa pari muuta juttua häitä varten. Tallinnan keskustassa on aivan loistava mekkokauppa nimeltään Dresshouse, jossa on satoja mekkoja. Blingiä, timantteja, pitsiä, tylliä ja herkullisia värejä. Ja kaiken lisäksi edullista.


Soviteltiin muutamia mekkoja ja löydettiin toisen kaason kanssa molemmille sopivat, samanlaiset mekot. Mä en ole ennen edes sovittanut maksimekkoa, mutta tämä alla näkyvä mekko laskeutui kivasti enkä mielestäni näytä hölmöltä vaikka olenkin tällanen 157-senttinen pätkä. Pelkäsin, ettei maksimekko näytä yhtään kivalta vaan tekee musta laatikon näköisen, koska olen niin lyhyt. Luulen kuitenkin, ettei maksimekkoa tule käytettyä häiden jälkeen ja siksi aionkin lyhentää mekkoa myöhemmin. Eniten pidän tuosta kuvioidusta yläosasta, mikä on kiva yksityiskohta, sillä muutoin mekko on aika simppeli.


Tää oli samalla ensimmäinen kerta, kun olen näin pitkään ilman bebeä. Natalie vietti päivän mummin kanssa ja isi tuli hakemaan hänet töiden jälkeen kotiin. Mummin kanssa oli mennyt hienosti ja illalla Natalie oli nukahtanut isänsä syliin. Sain siis huokaista helpotuksesta ja voin jatkossakin hyvillä mielin jättää tytön muiden hellään hoitoon. :)

Ei kommentteja