Sisällön tarjoaa Blogger.

1-vuotias, onnea rakkaimpani ❤

Vuosi sitten tänään, klo 00.42, parkaisit ensimmäistä kertaa ja äitisi tuijotti jalkojensa väliin suu ja silmät ammollaan. Se näytti varmaan siltä, kuin äitisi olisi nähnyt aaveen. Kai sinua voi aaveeksikin verrata, olethan elämän suurin ihme. Kasvoit äidin mahassa yhdeksän kokonaista kuukautta ja tulit uutena ihmisenä, omana itsenäsi ulos. Täydellisenä pienenä ihmisenä, onneksi. Ihmettelimme isäsi kanssa, miten voit olla niin pieni, ruttuinen ja suloinen. Katsoit meitä ja me katsoimme syvälle silmiisi ensimmäistä kertaa. Kaikki tuntui rauhalliselta, oudolta, väsyneeltä, ihanalta ja oikealta. Sinä otit ensimmäiset huikat äidinmaitoa ja me vanhemmat aloimme syömään karkkia.

Siitä hetkestä alkoi sinun elämäsi, jota olet jo vuoden elänyt. Elämän paras vuosi. Ehdottomasti. Onnea rakas 
PS. Jos joku haluaa lukea, synnytyskertomus löytyy täältä. Tunteet nousi pintaan, kun laitoin pienen eilen nukkumaan. Mies kysyi, miksi sä itket. "No koska se täyttää ihan kohta vuoden." Itkin myös tätä kirjoittaessa. Tämä vuoden ikä oli mulle jonkinlainen virstanpylväs. Nyt nokka kohti uusia seikkailuja pienen taaperon kanssa!

6 kommenttia

 1. Onnea neidille! Ja äidille :) Ihastuttava neitokainen hän onkin :)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea suloiselle 1-vuotiaalle♡♡ se on kyllä jokseenkin mahtava tunne,kun ekassa vuodesta selviää,siinä tapahtuu niin paljon lyhyessä ajassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tosiaan nyt vasta tajuaa, kuinka paljon ne kasvaa vuoden aikana ja millaista tunteiden vuoristorataa on ollut!

   Poista
 3. Oi, onnea! <3 Ihanat kuvat ja toi frilla, ihana väri! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinpä, mäkin oon ihastunut tohon väriin. Sopii meidän neidille tosi hyvin :)

   Poista