Sisällön tarjoaa Blogger.

1-vuotissyntymäpäivät ja tarjoilutSynttäreistä on kulunut jo yli pari viikkoa ja vihdoin ehdin kirjoittaa niistä. Natalien synttärit vietettiin samalla, alle 20 hengen porukalla, kuin nimiäisetkin. Näissä juhlissa ei ollut muita lapsia, mutta onneksi pari päivää myöhemmin tuli muutama kaveri vielä leikkimään ja syömään kakkua. Synttärit meni oikein kivasti ja rennosti.

Suolaisina tarjottavina meillä oli äitini tekemä voileipäkakku. Sisällä oli pari erilaista mössöä enkä nyt edes muista mitä kaikkea äiti sinne laittoi, mutta todella hyvää se oli. Lisäksi tein caesar-salaattia ja ostin juustonaksuja.

Makeana tarjottavana oli prinsessa-täytekakku, mummini tekemiä lusikkaleipiä, suklaata ja karkkia. Lisäksi tein lapsille sopivaa vähäsokerista ja gluteenitonta omenapaistosta sekä sydänkeksejä, jotka tein samalla reseptillä kuin varvaskeksit nimiäisiin.
Neiti sankari oli iloinen oma itsensä koko juhlien ajan. Hän tutki ja ihmetteli uusia lelujaan ja leikki vieraiden kanssa. Koko vauvavuoden ajan otin joka kuukausi kuukausikuvat. Ripustin ne sisustustikkaisiin esille synttäreiden ajaksi. Juhlia on aina kiva järjestää mutta on huojentavaa, kun ne on ohi. Kirjoitan vielä myöhemmin kivoista lahjoista, mitä neiti sai.

2 kommenttia