Sisällön tarjoaa Blogger.

Kun äiti tajusi, ettei hänellä ole enää vauvaa

Eilen se iski ja tajusin, että mun vauva on kasvanut isoksi. Instagramiinkin (neannii) kirjoitin, että oltiin tapaamassa pientä vauvaa ja siihen verrattuna meidän neiti oli tietysti ihan "ison" tytön, taaperon, lapsen näköinen. Natalie täyttää perjantaina (ensi yönä!) vuoden, mutten ole vielä täysin sisäistänyt koko asiaa.Mun päässä neiti on yhä pieni, ehkä 6-8 kuukauden ikäinen vauva. En vaan voi tajuta, mihin tämä aika on mennyt. Tuo pienen vauvan tapaaminen, Natalien sängyn siirtäminen omaan huoneeseen sekä imetyksen loppuminen (nyt näyttää ainakin siltä) heitti mut maan pinnalle vauvakuplasta. Oon vaan ajatellut, että onhan vauvavuosi pitkä aika ja että ainahan tuo on pieni vauva. Nyt voin sanoa, että vauvavuosi tosiaan meni ohi yhdessä hujauksessa. Ja me selvittiin siitä, hurraa!Me vietetään lauantaina synttärit läheisten kesken. Oon jo ripustellut muutamia koristeita, huomenna teen ruokaostokset ja perjantaina valmistellaan äitini kanssa tarjottavat. Onneksi ei pidetä mitään megaisoja juhlia, koska muuten mä stressaisin varmaan koko edellisen viikon.Katsokaa nyt näitä pariviikkoisen vauvan kuvia. Mun pieni, lutunen, ryppyinen, avuton tuhnuttaja. Melkein tasan vuosi sitten. Olihan se ihana pieni vastasyntynyt, mutta en oikeastaan ikävöi tuota aikaa. Tuo aika on muistoissa, kuvissa ja videoissa mutta elämä pienen taaperon kanssa on tällä hetkellä aikas mageeta. On ihanaa, että hänen kanssa voi tehdä asioita ja hän ymmärtää niistä jotain. On ihanaa, kun tiedän mikä on vialla eikä sitä tarvitse arvuutella.

Vauvavuotena tunteiden kirjo on uskomattoman suuri. Silmät kostuu pakostikin, kun ajattelen tätä viimeistä vuotta. Uskomaton, opettava, ihana, hermoja raastava mutta niin mielettömän rakas ja tärkeä. 

2 kommenttia

  1. Sieläkin jo 1v juhlat edessä!<3 Vauvavuosi tuntuu menevän kyllä vauhdilla! Vähän haikeeta itestäkin ajatella että kohta se on takanapäin. Toisaalta olo on juurikin helpottunut ja mahtava, selvittiin siitä toistamiseen!:D Yhtä jännää seikkailua tämä on seurata sitten taaperon kasvua ja kehitystä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin just, ei se elämä silti tässä yhtäkkiä muutu vaikka on vuosi jo mittarissa :) Aiemmin ajattelin että 1-vuotias on jo iso, mutta ihan pirpanahan tuo silti on ❤

      Poista