Sisällön tarjoaa Blogger.

Me&Myself -lifestylemessujen valokuvasatoaKävin 9.4. Porvoon taidetehtaalla Me&Myself -lifestylemessuilla. Messuilla oli kaikkea kivaa etenkin naisille; kauneutta, terveyttä, hyvinvointia, muotia ja juhlaa. Messut järjestettiin ensimmäistä kertaa ja toivottavasti ensi vuonna uudestaan vieläkin isompana.

Messuilla oli arvontoja, kukkakimpun heitto, esityksiä, hierontaa sekä kampauksia ja lapsetkin oli huomioitu isolla Liikuta Lasta ry:n temppupatjalla. Messuilla oli hyvä ja rauhallinen meininki, jolloin kaikkiin esittelijöihin pääsi tutustumaan oikeesti ajan kanssa. Ostoksia olisin voinut tehdä vaikka jokaiselta. Mukaan tarttuikin pari ihanaa juttua kotiin.

Jotain pientä messuilta löytyi myös lapsille. Lastenvaatteita ja asusteita käsin valmistava nainen oli Peuhis-nimisten kauniiden ja hempeiden vaatteiden takana. Harmi, ettei meillä ollut tarvetta juhlamekolle, nuo olivat niin kauniita.

Toinen kotimainen yrittäjä ja taiteilija Laura Lindgren ihastutti omilla maalauksillaan. Yllä näkyvä karuselli-maalaus lähti postikorttina ja julisteena mukaan. Juliste on jo kehystetty ja saa paikkansa Natalien sängyn yläpuolelta. Maalauksen värit sopii todella hyvin vaaleansävyiseen huoneeseen enkä voi olla ihastelematta tätä. Ei voi kuin arvostaa suomalaista käsityötä, ihan huikean taitavaa!

Messuständit olivat nättejä ja houkuttelevia ja mä taas räpsin kuvia kuin hullu. Nämä kuvat ovat Cisarin, Elmiinan ja Vanille Homen ständeiltä. Kaikki liikkeet ovat porvoolaisia. Vanille Homelta ostin kotiin astiapyyhkeen ja tyynyliinan. Molemmat ihanassa vaaleanpunaisen/vanhan roosan sävyissä.

Sain pienen lahjakassin mukaan, jossa oli muun muassa yllä näkyvät kukat. Kiitos esittelijöille sekä järjestäjille kivoista messuista. Ensi kerralla käyn samassa yhteydessä kiertämässä Porvoota, kun siellä tulee niin harvoin käytyä.

2 kommenttia