Sisällön tarjoaa Blogger.

Noshilta tunikaa ja legsuja - ekat vaatekutsutPidin ensimmäistä kertaa vaatekutsut tai oikeastaan mitkä vaan kotikutsut ikinä meillä kotona. Ei ole helpompaa tapaa ostaa vaatteita, kuin päästä hypistelemään ja sovittamaan niitä kotona. Edustaja kertoi Noshista, esitteli vaatteet ja neuvoi kokojen ja yhdistelmien kanssa.
Mä en ole koskaan ollut Nosh-kutsuilla enkä omistanut yhtään Noshin vaatetta ja kutsujen perusteella vaatteista jäi positiivinen vaikutelma. Toki käytössä huomaa vaatteen laadun, kestävyyden ja mukavuuden sitten tarkemmin. Mielestäni vaatteet vaikuttivat laadukkailta sekä ihanan pehmeiltä. Tykkäsin myös erilaisista leikkauksista, joita monissa naistenvaatteissa oli.
Pöytään paistoin kaupan coctailpiirakoita, ostin Tax freesta karkkeja sekä tein lapsille porkkanasämpylöitä ja aikuisille valkosuklaajuustokakkua. Paikalle pääsi harmikseni vähemmän porukkaa, mitä ajattelin, mutta se ei meitä haitannut. Jäipähän kakkua iltapalalle!Tilasin itselleni pari tunikaa ja legginssit sekä Natalielle mekon ja legginssit. Olin katsonut puuteriroosan väristä Kiva-tunikaa jo aiemmin ja olisin halunnut tilata sen myös Natalielle, mutta se olikin jo loppuunmyyty. Sain kuitenkin meille ekat samisteluvaatteet, koska tilasin meille Joutsen-legginssit. Ne oli mielettömän mukavat päällä ja toivottavasti pysyvät hyvinä pitkään.

Nämä Noshin vaatteet on kyllä niin äideille tehty. Itse ainakin raskausaikana ja sen jälkeen olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota vaatteen mukavuuteen ja laadukkuuteen. Kaikista paras asu on löysä, pehmeä tunika ja sen kanssa jotkut kivanväriset tai -kuosiset legginssit. Onneksi mukava asu ei tarkoita rumaa ja Noshilta saa molemmat samalla. Mites te, iskeekö Nosh?

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Jeee, et taida olla ainoa ;) Taisin muuten sulla instassa nähdäkin ton Kiva-mekon ekaa kertaa ja ihastuin heti :)

   Poista
 2. Iskee todellakin. Näihin jää koukkuun. Nimim. sunnuntaina kutsut taas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa hienoa! Mä oon kans aika koukuttuva ihminen ja oon jo miettiny Pomp-kutsuja yms. Syksyllä ainakin uudet Noshit! :)

   Poista