Sisällön tarjoaa Blogger.

Prinsessan unelmakakku
Katsokaa tätä kakkua, aivan ihana, eikö? Vietettiin lauantaina Natalien prinsessasynttäreitä ja hän sai juuri sellaisen kakun, mistä jokainen pikkutyttö voisi unelmoida (lue: äiti! :D). Tämä kakku ylitti kauneudellaan mun odotukset ja huokailin vaan, että voi kun itsekin osaisi. Eli ei, en ole tätä itse tehnyt, vaan tämä on lohjalaisen konditoria Pink Lemonin käsialaa.
Ilokseni sain tehdä yhteistyötä Pink Lemonin kanssa. Pink Lemonin Kati antoi minulle vapaat kädet tyylin ja täytteen suhteen. Selasin konditorian aiempia luomuksia sekä tietysti Pinterestiä ja niiden pohjalta tein ehdotuksia. Annoin heidän kuitenkin tehdä lopulliset päätökset kokonaisuudesta. Aivan huikeahan tuosta tuli, enkä olisi osannut odottaa kaksikerroksista kakkua. Kakun päällä oli oikein timanttejakin, jotka näyttivät ihan aidoilta! Täytteeksi päädyttiin yhteistuumin valita valkosuklaata ja vadelmaa.
Valkosuklaa on mun lemppari ja sitä voisin syödä aina ja missä muodossa vain. Siksipä valitsin sitä myös tähän kakkuun. Täyte oli sopivan makea, raikas ja hyvänmakuinen. Meidän neitokainen sai myös maistaa kakkua ja se upposi suuhun niin kuin veitsi voihin. Neiti veteli muuten voileipäkakkuakin kuin viimeistä päivää ja oikein koitti kerjätä mun lautaselta lisää. Ai että, kun ne osaa nää hommat jo pienenä.
Kurkatkaa ihmeessä Pink Lemonin sivuilta tai Facebookista kuvia muista ihanista kakuista!

*Yhteistyössä konditoria Pink Lemon

Ei kommentteja