Sisällön tarjoaa Blogger.

Korkeasaaressa

Meillä on vietetty aika touhuntäyteisiä päiviä. Anoppi oli kylässä Hollannista ja ollaan puuhattu sitä sun tätä. Säätkin on olleet hyvät ja siksi lähdettiin perjantaina kurkkimaan eläimiä Korkeasaareen. Natalie on nyt ihanassa ihmettelyiässä. Hän osoittaa sormella kaikkea ja hymähtelee tai sanoo jotain. Korkeasaaressa käynti oli aika hitti. Ai vitsit kun pelkät linnut oli jänniä. Niitä olikin joka paikassa ympäri Korkeasaarta pesimässä.

Monet eläimet laiskotteli auringossa. Karhuja oli vain yksi ja se veteli sikeitä kaukana korkealla. Apinatkin oli lounaalla, kun mentiin niitä katsomaan. Nähtiin silti vaikka mitä ja taidettiin me aikuiset olla ihan yhtä innoissaan kuin neiti N. Alla liuta kuvia meidän päivästä. Korkeasaareen täytyy ehdottomasti mennä kesällä uudestaan.Riikinkukot  Tän linnun värit on niin uskomattoman hienot. Ei oo ylläri että mun kamerasta löytyy varmaan jokaisesta Korkeasaaren riikinkukosta 10 kuvaa.Neiti ihmetteli eläimiä isin sylissä. Tässä naureskeltiin poroille, joilla oli ruokailuhetki meneillään.


Oma ja papa kattelemassa leopardia, joka tuijotti pelottavasti suoraan silmiin alla olevassa kuvassa.


8 kommenttia

 1. Mekin oltiin just vähän aikaa sit! Oli kivaa ja nähtiin vaikka ja mitä 🙈👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii te taisitte olla päivää tai paria ennen meitä, hitsi kun meni ristiin! 😮 eläimet on kivoja ;)

   Poista
 2. Meidän piti mennä jo viime vuonna Korkeasaareen miesystävän kanssa, mutta se sitten jotenkin jäi. Tänä kesänä haluan ehdottomasti vierailla tuolla eläimiä katselemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa. Sehän on myös loistava treffipaikka ihan vaan aikuisten kesken :D

   Poista
 3. Oi siitä on jo kauan kun mekin käytiin! Viimevuonna meidän pienempi nukkui kokoreissun, ehkäpäästäänntänävuonna kaikki nauttimaan!

  Ihanat kuvat sulla taas!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia eläimistä! Riikinkukot kyllä ovat kuvaamisen arvoisia, vaikka on siellä Korkeasaaressa paljon muutakin kuvattavaa. Viime kesän reissun jälkeen taisi omassa kamerassa olla 400+ kuvaa...

  VastaaPoista