Sisällön tarjoaa Blogger.

Syntymäpäivälahjat 1-vuotiaalleNatalien synttäreistä on vierähtänyt jo kuukausi. Ajattelin silti näyttää teille, mitä neiti sai lahjaksi. Jos joku miettii lahjaideoita, ehkä tässä olisi muutama kiva juttu.Natalie sai postissa Hollannin isovanhemmilta ison paketin, jossa oli monta pakettia sisällä. Paketeista löytyi ihania vaatteita, kuten yllä oleva farkkumekko, jota on käytetty jo monta kertaa. Lisäksi neiti sai kirjan ja muita leluja. Natalie tykkää kovasti kirjoista ja hän selailee niitä aina rauhassa ja lukee jokaisen sivun tarkasti. Yksi lempparilelu on soiva laukku. Laukku laulaa aukeutuessaan synttärilaulua ja siitähän alkaa aina jammailut. Välillä hän antaa laukun mulle, jotta laitan sen soimaan ja sitten tanssitaan hymy naamassa. Ihana pieni!Pähein lahja oli tietysti ihan oma Audi, jolla voi potkia vauhtia ja töötätä menemään. Tämän toi kummisetä/eno, joka on kyseisessä liikkeessä töissä. Audihan on tietysti nimikoitu, jotta kamutkin tietävät, kenen kaaralla ajavat.Hapen lelut on mielestäni hyvin opettavia. Meillä on muitakin palikka- ja kokoamisleluja ja nyt Natalie sai tämän "käsipyörän", josta tulee kiva ääni kun puiset osat liplattavat. Neiti viihtyy vielä paljon lattianrajassa, mutta työntelee tätä välillä edestakaisin. Tätä lelua on varmasti hauska vetää perässä sitten, kun hän kävelee enemmän.Tämän lahjaidean bongasin Natalien ikätoverilta, joka oli jo viettänyt syntymäpäivänsä ennen meitä. Tämä Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja on synttäreistä lähtien ollut joka ilta käytössä. Meillä on tapana lukea iltasatu ja laulaa sitten muutama laulu tästä kirjasta. Täältä löytyy meidän lemppareita, kuten Ihahaa, Päivänsäde ja menninkäinen sekä Sininen uni. Laulut lopetetaan aina Siniseen uneen, minkä loputtua neiti tietää, että nyt käydään nukkumaan. Tämä kirja on muuten hyvä myös sellaisille, jotka eivät osaa tai tykkää laulaa. Meillä isukki ja neiti on kuunnelleet pelkkää melodiaa, sillä isi ei osaa suomalaisia lastenlauluja (eikä suostu kyllä laulamaankaan :D).

Me ollaan tylsiä vanhempia, eikä annettu mitään lahjaa. Tiesin, että lahjoja tulee aivan tarpeeksi ja liikaakin, joten en halunnut ostaa mitään. Ideana mulla kuitenkin on ostaa hänelle sormus tai kaulakoru muistoksi ensimmäisistä syntymäpäivistä. Hän voi käyttää korua teininä tai aikuisena, mikäli haluaa.

Näiden lahjojen lisäksi kummitäti toi ihanan Ted Bakerin haalarin ja viltin. Neiti sai myös rahaa säästöön tulevaisuutta varten. Aivan ihania ja hyödyllisiä lahjoja, kiitos niistä. 

4 kommenttia