Sisällön tarjoaa Blogger.

HopLopin avajaisissa


Meillä oli kiva päivä viime torstaina, kun päästiin riehumaan upouuteen, juuri avattuun Espoon Suomenojan HopLopiin. Tavattiin siellä muiden Kaksplussan verkostobloggaajien ja heidän lastensa kanssa. Meillä vierähti aikaa muutama tunti ja oltaisiin me siellä megaisossa sisäleikkipuistossa viihdytty vielä pidempäänkin.
HopLopissa on pienille 0-4-vuotiaille lapsille tarkoitettu leikkialue. Me vietettiin suurin osa ajasta täällä. Pienten alueella oli paljon erilaisia palikoita, muutama liukumäki, kiikkujuttuja ja valaistu pallomeri. Tarpeeksi puuhaa ja ihmeteltävää meidän 1-vuotiaalle ja isommillekin. Natalie osoitteli innoissaan kaikkea mitä näki, tykkäsi laskea liukumäkeä, heitellä palloa ja riehua palikoiden kanssa. Pallomeri oli neidin mielestä aika jännä juttu. Hän katseli äidin sylistä parin vanhemman kaverin meininkejä naureskellen, muttei uskaltanut hypätä sylistä pallojen syövereihin. Yllä olevasta kuvasta voi tulkita, oliko neidillä kivaa vai ei! ;)
Vanhemmille lapsille oli puistossa kaikenlaista aktiviteettia. Sähköautoja, tulivuoriliukumäki, donitsiliukumäki, spider tower, pallokanuunat, jättitrampoliinit ja vaikka mitä muuta. Me käytiin myös trampoliineilla pomppimassa ja siitä Natalie tykkäsi, niin kuin äitikin. Mitä nyt muutaman pompun jälkeen mulla meinasi tulla huono olo. Aiheuttaako äitiys/synnytys tällaisia uusia vaivoja? Nimittäin mulla tulee hiukan huono olo myös keinussa sekä välillä autossa takapenkillä istuessa.

HopLopissa on mielestäni huomioitu hyvin koko perhe. Ravintolasta saa ruokaa, juomaa ja herkkuja. Huomasin myös lähtiessä, että lapsille voi lainata muovilautasia ja -kippoja. Paikalta löytyy myös mikro ja paljon syöttötuoleja pikkuisille. Vauvoille voi tuoda omat ruuat, mutta muita omia eväitä ei saa syödä. Meille kutsuvieraille oli tarjolla purtavaa, joten en huomannut katsoa, millaista purtavaa ravintolassa olisi ollut tarjolla pienille lapsille.

Tiloista löytyi yksi vesipiste, paljon sohvia lepäämiseen tai vaikka imetykseen, vessat hoitotasoineen (luultavasti oli myös erillinen lastenhoitohuone) sekä monta erilaista hienosti sisustettua synttärihuonetta. Mä muuten tykkäisin pitää omatkin synttärit tuolla prinsessahuoneessa, haha.Mun mielestä sisäleikkipuistot on aivan loistava keksintö. Koko perhe saa samalla liikuntaa ja yhteistä, hauskaa ajanvietettä. On kiva, että pienet lapset ja vauvat on myös huomioitu. Olisinpa tajunnut käydä HopLopissa ennen vuoden ikää, sillä alle 1-vuotiaille koko homma on ilmaista! Tänne mennään ensi kerralla koko perhe. :) 

2 kommenttia

  1. Hoplop on ihan huippu paikka! Siellä kyllä saa aikaa kulumaan ja meidänkin taapero touhuaa niin innoissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei varmaan löydy lasta (tai aikuista), joka ei tykkäisi ;)

      Poista