Sisällön tarjoaa Blogger.

Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun astiPari viikkoa sitten ystäväni ja serkkuni saivat toisensa. Kauan odotetut häät saivat onnellisen ja kauniin päätöksen. Päivä oli minullekin ikimuistoinen, sainhan toimia ensimmäistä kertaa elämässäni kaasona ja jännittää ja itkeä minuuttia ennen kirkkoon astumista yhdessä morsiamen kanssa.
Aloitettiin hääparin, bestmanien ja toisen kaason kanssa juhliminen jo perjantaina Taste of Helsingissä. Tarkoituksena oli tyttöjen kesken mennä hotellihuoneeseen jo ajoissa laittamaan kynsiä, napostelemaan karkkia ja höpöttelemään. Toisin kävi ja kurvattiin Sokoksen ässän karkkihyllyn kautta hotellille 1 aikaan ja nukkumaan päästiin joskus 2 jälkeen. Kukaan meistä ei ollut saanut unta ja noin viiden tunnin unilla herättiin hyvin pirteinä hääpäivään. Ei siinä mitään, meillä oli hauskaa ja ainakin itse jaksoin hyvin hääpäivänä riekkua yömyöhään asti.
Aamun aikana kampaaja-meikkaaja laittoi meidät kuntoon ja samalla koitettiin saada tehtyä muut tekemättömät asiat. Vähän meinasi tulla kiirus ja pientä stressinpoikasta oli itse kullakin havaittavissa. Päivä jatkui kuvauksilla, joiden jälkeen alkoi h-hetki jo lähestyä. Kävin moikkaamassa perhettä, joka saapui hotellille. Loput puoli tuntia me kaasot ja morsian jännitettiin ja nyyhkyteltiin hotellihuoneessa.

Vihkiminen oli kaunis eikä kyyneleiltä vältytty. Kaunis morsian käveli alttarille soittajien soittaessa My heart will go on -kappaletta, mikä oli aivan ihana, erilainen ja tunnelmallinen. Kukaan ei kompastunut mekkoon ja molemmat sanoivat tahdon.
Loppuilta meni hirveätä vauhtia. Puheen onnistuin kakistamaan jotenkuten ulos. En nyt tiedä olenko siihen suoritukseen täysin tyytyväinen, mutta ainakin tuli puhuttua aidosti ja melko spontaanisti. Ruoka oli mielettömän hyvää ja ehdin myös kivasti viettää aikaa perheen kanssa. Kaikki meni omalla painollaan ja sujuvasti. Osa ohjelmanumeroista jäi toteuttamatta, sillä loppuillasta tanssilattialla oli niin huikeaa kreisibailausta, ettei siihen ohjelmaa enää tarvittu.

Katajanokan vankilahotelli on mielettömän magee paikka. Siellä on säilytetty vankilan henki monessa eri paikassa. Vankilan keskiportaat oli paikoillaan ja sellinovet olivat ainakin kokonsa puolesta alkuperäiset. Suurin osa hotellihuoneista oli rakennettu kahdesta tai useammasta sellistä. Me nukuttiin kahden sellin hotellihuoneessa. Mikä parasta, häät sai järjestettyä kokonaan hotellissa, sillä vankilan kirkkosali toimii edelleen kirkkona.Aiemmin puhuttiin morsiamen kanssa, miten helppoa on bileiden loputtua kömpiä yläkertaan nukkumaan. Meillä oli kuitenkin niin hauskaa, että DJ:n lopetettua oli pakko lähteä jatkoille. Lopulta käveltiin mäkin kautta selleihin nukkumaan. Mulla oli ihan mielettömän hauska päivä, joten kiitos vielä siitä ihanalle morsiamelle ja sulhaselle. 

2 kommenttia

  1. Awww <3 oli niin huippu päivä :) kiitos sulle kun jaksoit juhlia perjantaista sunnuntai aamuun asti :D

    VastaaPoista