Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäfiilistelyä


Musta on huvittavaa, että kesällä puhutaan säästä koko ajan. Mulla on aina naapurin kanssa hedelmälliset keskustelut, kun hän melkein joka kerta minut nähdessään sanoo "Vois olla vähän lämpimämpää, tuleekohan se kesä koskaan?!" tai "Kesä tuli. Huh hellettä, sais välillä tulla vettä jotta kasvit ja perunat ja kukat ja pensaat ja puut ja niin edelleen kasvaisi." Niinpä niin. Jokainen tietää, että Suomen kesä on mitä on ja mun mielestä meillä on ollut kivasti aurinkoisia päiviä jo tähän mennessä.Aurinkoisina päivinä terassin ovi on auki ja molemmat lapsukaiset ramppaa ulos ja sisään. Koira tykkää loikoilla auringossa, mutta viiden minuutin päästä sille tuleekin jo kuuma, se siirtyy sisälle ja sitten taas vähän ajan päästä uudestaan aurinkoon. Neiti Natalie taas joko seuraa Lilyä, kuljettaa mun kenkiä terassille ja takaisin sisään, menee tutkimaan nurmikkoa, leluja tai kiviä, bongailemaan autotiellä ajavia autoja tai haravoimaan minipienellä haravallaan.


Olen kesäihminen henkeen ja vereen ja koitan nauttia siitä, vaikka välillä sataakin. Tänä kesänä ollaan ehditty tekemään jo aika paljon. Anopin ollessa kylässä käytiin Tammisaaressa ja Korkeasaaressa. Meiltä on mökille vain 40 minuutin matka, joten ollaan ehditty sielläkin käymään jo muutaman kerran. Tällä viikolla kävin neidin kanssa kahdestaan Lohjan Aurlahden rannalla. Siellä on iso leikkipaikka ja ranta sekä kiva kahvila. Kävästiin leikkipaikalla ja pidettiin piknik rantsulla kahdestaan sekä syötiin samoja eväitä. Ihan parasta viettää aikaa oman pikkumimmin kanssa.
Tänään käytiin pitkästä aikaa ystävän luona testaamassa taaperokaverin hieno laivahiekkalaatikko. Toinen lähti hetken leikittyään huitelemaan muille maille ja toinen popsi hiekkaa muina miehinä. 10 minuutin hiekkisleikkien jälkeen molemmat naperot oli vaippaa myöten hiekassa. Nämä tytöt on "tunteneet" toisensa koko pienen ikänsä. Nyt oli ihana huomata, että tytöt jo välillä halusivat antaa haleja ja kun toinen itki, niin toinen katsoi lohduttavana vieressä. Rakkaat muruset. 
Tää postaus oli pieni sillisalaattikatsaus meidän arjesta. Nyt lähden hinnoittelemaan lisää vaatteita kirppikselle. Miten noita vaatteita onkaan kertynyt vuoden aikana noin kamala määrä, hups. Loput myymättä jääneet lahjoitan jonnekin hyväntekeväisyyteen. Hyviä kespäiviä! 

Ei kommentteja