Sisällön tarjoaa Blogger.

Rodoksella


Huh hellettä. Kesää on odotettu ja nyt sitä piisaa viikon verran oikein kunnolla, kun sääennusteet lupailee 30-40 astetta. Kyllä, on vähän kuuma mutten todellakaan valita! Täällä onneksi tuulee, joten ilma ei tunnu niin tukalalta. Tänään on tähän mennessä kuumin päivä, noin 37 astetta!


Mies taas totesi, että asuisi Kreikassa mielellään koko kesän. Me päädytään Kreikkaan joka vuosi lomalle, vaikka aina katsotaan muitakin vaihtoehtoja. Tästä on tullut melkeinpä perinne meidän perheelle. Täällä Rodoksella ei olla ennen oltu, ja tämä vaikuttaa kivalta ja monipuoliselta paikalta. Paljon nähtävää, rantoja ja lapset on huomioitu hyvin ravintoloissa ja leikkipaikkojakin löytyy.


Natalie loistaa kuin Naantalin aurinko eikä kuumuus häntä haittaa. Hän bongailee kissoja, lintuja, yli lentäviä lentokoneita ja katsoo muiden lasten leikkejä. Altaassa hän porskuttelee Hello Kitty -veneellään ja roiskii vettä innoissaan itsensä päälle. Lastenaltaassa hän naureskelee muille lapsille ja koittaa tökkiä heidän neniä. Ihana höpsö, on kivaa katsoa toisen riemua.


Meillä on tänään päivä tyttöjen kesken, sillä isi lähti kaveripariskunnan kanssa vesipuistoon. Mekin oltaisiin menty, jos olisi ollut siedettävämpi sää. Natalien on pakko olla vilpoisessa hotellihuoneessa nyt kuumimmat tunnit. Ensi viikolla vuokrataan auto päiväksi ja käydään kiertelemässä saarta. Lindoksessa ja saaren kärjessä olisi kiva käydä.


Ps. KameraNea on päässyt valloilleen. Rakastan kuvata ulkomailla, voisin tehdä tätä työkseni. Rannalla on mieletön auringonlasku joka ilta!

3 kommenttia

  1. Ihania kuvia taas. Tuosta sinisestä vois saada hienon taulun.

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) ai tosta palmusta? Joo, se vois sopia aittaan ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania reissukuvia! Tulee aika paha matkakuume :D Mekin oltiin 3 vuotta sitten Rhodoksella Ixia nimisessä paikassa. Oli kyllä ihana paikka :)

    VastaaPoista