Sisällön tarjoaa Blogger.

Eläintarhassa: DierenPark AmersfoortKäytiin eilen DierenPark Amersfoortissa eläintarhassa. Meillä oli kiva päivä ja nähtiin paljon jänniä eläimiä. Mä olin vähintään yhtä innoissani kun Natalie. Neiti ihmetteli eläimiä suu auki, osoitteli niitä ja matki niiden ääntelyitä. Kaikista hauskinta oli kuitenkin, kun ihmiset naureskeli simpanssien leikeille. Neiti hörötti ihan messissä!

Eilen oli lämmin kesäpäivä ja suurin osa hollantilaisista viettää kesälomaa, joten porukkaa kyllä riitti. Onneksi paikka oli niin iso, ettei väkimäärä haitannut.

Eläintarha oli todella monipuolinen ja lapset oli huomioitu monilla leikkipaikoilla. Karhun aitauksen yli pääsi muun muassa kävelemään siltaa pitkin, josta piti laskea alas liukumäkeä pitkin. Alueen ympäri ajoi pikkujuna, oli karuselli, dinopuisto, polkuveneitä ja monia ruokapaikkoja. Ei ihme, että meillä menikin puoli päivää tuolla.

Mä tietysti innoissani kuvailin eläimiä. Ostin juuri uuden teleobjektiivin, Olympus M.Zuiko 14-150mm 1:4-5.6, jolla sain zoomattua lähelle eläimiä.

Mun lempparieläin oli kirahvi, johon ihastuin! Niin hienon värisiä ja mielettömän korkeita. Seeprat hengaili samalla safarilla ja nekin oli tosi mageita. Muistaakseni en ole koskaan nähnyt seeproja ja kirahveja ja varmaan siksi olin niin innoissani, hah.


Leijona ja tiikeri tietty nukkuivat vaan lämpimässä auringonpaisteessa. Natalie on ihan rakastunut leijoniin ja alkaa aina murista nähdessään leijonan jossain. Tästä leijonasta neiti ei ollut niin innoissaan, kun oli raukka ihan väsy ja valmis päikkäreille.

Apinoita ja simpansseja oli siellä täällä ympäri puistoa. Simpanssit löi toisiaan kepeillä peppuun ja kiusasivat toisiaan. Paviaanit putsasivat toisiaan ja chillailivat auringossa. Natalie olis halunnut kiivetä apinoiden luo.
Jos joku joskus matkustaa Hollantiin, täällä kannattaa käydä. Junalla pääsee nopsaan Amsterdamista.

PS. Olispa Suomessakin kirahveja!

Ei kommentteja