Sisällön tarjoaa Blogger.

Neidin vaaleanpunaisessa huoneessa

Vihdoin sain kuvattua teille Natalien huoneen. Huone on pääosin valmis, mutta päätyseinään haluaisin vielä ripustaa kuvia. Neidin huone on yllättäen vaaleanpunainen, minkä lisäksi huoneesta löytyy valkoista ja beigeä.

Huoneesta löytyy muutama itsetehty juttu ja monta juttua omasta lapsuudestani tai lapsuudenhuoneestani.
Tätä sydänmobiilia aloitin tekemään synnärillä odottaessani supistusten vahvistumista. Kesän aikana sain vihdoin mobiilin valmiiksi ja kirjoitin siitä enemmän täällä. En vaan ole vieläkään löytänyt hyvää paikkaa sille, joten se roikkuu oksassa pikkumekkojen vieressä.
Pinnasänky on Ikean Sundvik, jonka saa muutettua juniorisängyksi ottamalla laidan pois. Tää pinnis oli aika iso pikkuvauvalle, ja silloin vauva nukkui pitkän aikaa söpössä unipesässä (postaukset unipesästä ja kokemuksista). Tykkään pinniksen pitkäikäisyydestä ja yksinkertaisuudesta. Neitikin tykkää nukkua sängyssään ja illalla pyytää päästä sänkyyn, pistää pään tyynyyn ja peiton päälle ja alkaa tuhisemaan. 

Pinnasängyn verho on mun vanha, se on koristanut joskus mun kehtoa ja pinnistä. Halusin nojatuolin huoneeseen iltasatuja varten, mutta tää tuoli onkin liian iso, joten se on nyt olohuoneessa ja myynnissä. Tilalle oon miettinyt jotain tiipiitä tai pientä nojatuolia.
Nimiäisiä varten tein Pompomeja, jotka passaa kivasti neidin huoneeseen. Ne roikkuu nyt verhotangossa ja on käytettävissä vaikka jokaisilla typyn synttäreillä.
Tän karusellimaalauksen löysin Me&myself-messuilta, joissa Laura Lindström -niminen taiteilija myi teoksiaan. Mielestäni taulu on ihana, kivansävyinen ja sopii kivasti huoneeseen.Takaseinä on maalattu Tikkurilan vaahtokarkki-nimisellä maalilla. Väri näkyy kuvassa aika huonosti, mutta on oikeastikin aika vaalea ja hempeä vaaleanpunainen. Siksi se tarvitseekin jotain nättiä ylleen; valokuvakollaasi, yksi iso valokuva vai jotain muuta? Ikkunan alla on myös ihan tyhjää ja syy on tuo patteri, jota ei voi peittää. On tylsää, että tuo kohta jää ihan tyhjäksi mutten oikein keksi siihen mitään järkevää. Olisiko jollain ideoita, help me!

Kuvissa näkyvät lipastot on mun lapsuudenhuoneesta, joihin vaihdoin vain kultaiset vetimet.
Lipaston päällä on nimiäislahjoja ja Pikkunorsulta saatu ihana lastenlaulukortti. Nuo lapaset sain mummiltani ja ne lämmitti pienenä mun äidin kätösiä. En raaski niitä ottaa käyttöön, joten saavat olla koristeena.

Kauan ei mene, että neiti ylettää lipaston päälle, joten pitää ehkä kohta sisustaa vähän uudestaan, ennen kuin neiti ehtii ensin.

Ei kommentteja