Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiikarissa aurinko - vinkkejä Playa del Inglésiin kaivataan

Jee me lähdetään kohta lämpimään. Gran Canarian Playa del Inglésissä säätiedotus lupailee pikkasen päälle pariakymppiä, joka tuntuu luksukselta näin pitkän syksyn (onko talvi edes ikinä alkanut) jälkeen. Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa Kanariansaarilla, Fuerteventuralla äitini ja veljeni kanssa. Tietysti pikkuneiti oli myös mukana ja tällä kertaa lähdetään myös melkein samalla porukalla.Kanariansaaret kohteena ei ole koskaan houkutellut, sillä mielikuva joka puolella kuuluvasta suomenkielestä ja suomalaisista ravintoloista ei ole ollut sitä, mitä lomalta etsin. Viime vuonna yllätyin kuitenkin positiivisesti. Paikka oli kiva eikä törmätty suomalaisiin ravintoloihin. Playa del Inglésissä niitä kuulemma löytyy ja suomalaisia varmaan rutkasti enemmän.

Lähdetään kuitenkin hakemaan sitä lämpöä ja valoenergiaa, uimista ja kivaa tekemistä. Siksi kyselisinkin, mitä kivaa tekemistä Inglésistä löytyy ottaen huomioon tuon kohta 2-vuotiaan taaperon? Luin, että jossain on lintupuisto, mikä voisi olla kiva niin lapselle kuin meille aikuisillekin. Mitä muuta tekemistä saarelta tai Inglésistä löytyy?Muutama viikko sitten tajusin, että eihän neidin viime kesän vaatteet luultavasti mahdu enää päälle. Kävin vaatteet läpi ja muutama paita vielä mahtuu, mutta enpä harmitellut uusien vaatteiden hankkimista matkaa sekä ensi kesää ajatellen. Ihanaa kun ei viikon ajan tarvitse toppahaalareita ja kunnon paketointia ulos mentäessä.Itse pakkaan mukaan jotain, mitä nyt sattuu päälle mahtumaan. Onneksi löysin kaapista sentään yhdet sopivat shortsit. Olo on kuin valaalla ja mua huvittaa jo etukäteen, kun lyllerrän ja vaapun rannalla biksut päällä mahoineni. Tällä kertaa ei ole ainakaan tarvinnut treenata sitä kuuluisaa bikinikuntoa varten, hah.

Kertokaa ihmeessä mulle mielipiteitä ja vinkkejä tänne Gran Canarialle ja erityisesti Playa del Inglésiin!

Jos lomakuvat kiinnostaa, otapa seurantaan Instagrami-tilini (@neannii). Se varmasti päivittyy joka päivä, sillä mähän tunnetusti otan ainakin sen 1000 kuvaa per loma.

3 kommenttia

 1. Oi että!ihabaa reissua teille ja jään taas odottelemaan reissukuvia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa päästä kuvaamaan kunnolla luonnonvaloon!

   Poista
 2. Oi ihanaa matkaa teille!

  Me just kotiuduttiin Inglesistä viime viikolla ja matkassa oli mukana nuo pari 2,5 vuotiasta. Meillä aika kului hyvin ihan rannalla juoksennellen ja hiekkakakkuja rakennellen. Leikkipuistoja ei bongattu vaikka yritettiin - kannattaa ehkä oppaalta kysäistä, jos pakettimatkalla reissaatte. Just viime viikolla kirjoittelin blogiini tuosta Palmitos Parkista - joka on varmaan tuo lintupuisto johon viittaat. Se oli kyllä kiva ja varmasti teidänkin neiti siitä tykkäis :)

  VastaaPoista