Sisällön tarjoaa Blogger.

Rakenneultra lähestyy - tyttö- vai poikafiilis?

Vitsi että on tuntunut pitkältä ajalta odottaa rakenneultraa. Kohta odotus on ohi ja ensi viikolla päästään taas kurkkaamaan bebeä. Raskaus alkaa lievästi sanottuna jo tuntua jossain, ja näkyä sitäkin enemmän. Vauvakin potkii masussa aina kun saan itseni pötköttämään. Ensi viikolla tulee myös puoliväli, ja tällä hetkellä vauva on jo pää-peppumitaltaan noin 15 cm pitkä. Kuulostaapa jo isolta, vaikka se onkin vielä ihan pikkuruinen. Sitä vaan tässä mietin, että miten ihmeessä mä jaksan vielä puolet raskaudesta.

Tietysti odotan rakenneultralta eniten sitä, että vauvalla olisi kaikki kunnossa. Se kun ei todellakaan ole mitenkään itsestäänselvää. Liikkeitä onneksi tunnen päivittäin jo paljon, joten sen osalta ei tarvitse olla huolissaan.Jännää on tietysti saada tietää, kumpaa sukupuolta vauva on. Jos hän sen edes näyttää. Toisaalta olisikin aika jännittävää, jos ei saataisi tietää sukupuolta ollenkaan tässä vaiheessa, vaan vasta synnytyksessä. Olen kyllä vähän malttamaton tyyppi, joten ehkä marssisin yksityiselle tsekkaamaan vauvan sukupuolta uudestaan.

Ennen raskautta ja alkuraskaudessa ajattelin, että tämä toinen vauva tulee olemaan poika. Jotenkin sellainen mielikuva oli vain pinttynyt mun päähän. Taisin myös silloin toivoa enemmän poikaa. Koska rakastan pieniä vauvanvaatteita, ostin jo ennen raskautta kirppareilta tai alennusmyynneistä joitain söpöjä ja edullisia vaatteita pienelle vauvalle. Kuvassa näkyvän raitabodyn taisin löytää Lindexistä parilla eurolla.Kun tikkuun piirtyi kaksi viivaa ja alkoi alkuraskauden huoli siitä, pysyykö vauva matkassa ja onko siellä kaikki hyvin, mielikin muuttui. En toivonut tai ajatellut vauvan sukupuolta ollenkaan. Toivoin vain, että kaikki menee hyvin.

Masu alkoi kasvaa selkeästi ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Mahan muoto, alkuraskauden väsymys, kuvotus ja mielihalut appelsiineja ja mandariineja kohtaan sai mulle aikaan tyttöfiiliksen. Tuntui, ja tuntuu edelleen, että lähes kaikki menee samanlailla kuin esikoista odottaessa, joten tyttöhän siellä masussa täytyy olla. Mun mielestä olisi aivan ihanaa, että Natalie saisi siskon. Muistan itse pienenä toivoneeni, että minulla olisi sisko. Sori veli, ei mitään pahaa sua vastaan. ;)

Musta tuntuu, että muut läheiset puhuvat masussani olevan poika. Oiskohan äidinvaisto oikeassa tässäkin asiassa? Toivottavasti saadaan ensi viikolla tietää. Ilmoittelen siitä sitten täälläkin.

Onko täällä muita odottajia? Onko teillä ollut selkeitä tyttö- tai poikafiiliksiä?

4 kommenttia

 1. Minulla oli erilainen raskaus tuo toinen, mutta tyttö oli hänkin :) nyt siskokset ovat jo 6- ja 9-vuotiaat ja heistä todellakin on seuraa toisilleen vaikka riitelyäkin mutta ei mitään vakavaa :)
  Se täytyy sanoa että tyttöraskauksissa olen himoinnut lihaa, sulatejuustoa ja suolakurkkua, en todellakaan mitään raikkaita hedelmiä kun taas poikia odottavat ystäväni ovat himoinneet sitrushedelmiä ja smoothieita :)
  Onnea odotukseesi <3
  T. Kirppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, eihän sitä ikinä voi tietää varmuudella kumpi tulee. Jotenkin vaan automaattisesti ajattelen, että juuri raskauksien samankaltaisuuksien takia sieltä tulee toinen tyttö :D

   Hah, eli ihan päinvastoin mitä mulla on ollut molemmissa raskauksissa. Alussa äklötti jotkut leikkeleet ja makkarat ja nälän iskiessä maistu vaan appelsiinit. Ei näistäkään mitään selvää ota. :D Kiitos <3

   Poista
 2. Jotenkin nään, että teille tulisi toinen tyttö. Jännityksellä odotan miten käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauskaa että näät niin :D Mäkin kun ajattelen toista vauvaa, nään sen tyttönä silmissäni <3

   Poista