Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauvan sukupuoliMulla alkoi raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen tulla vahva tyttöfiilis. Siitä kirjoittelinkin jo aiemmin. Oli tietysti jännä mennä rakenneultraan toiveissa saada kaiken muun lisäksi myös veikkaus sukupuolesta. Tuleeko meille toinen ihana prinsessa. Tämän mielikuvan päässäni näen. Vai tekeekö mun vaisto sittenkin kepposia ja vauva onkin poika. Joka tapauksessa on aivan sama, kumpi sieltä tulee, ihana oma itsensä kuitenkin.

Rakenneultrahan on nimensä mukaan rakenteiden tarkastusta varten. Sukupuolen selvittäminen on ekstraa, mutta on kiva, että senkin katsominen suodaan siinä tilanteessa. Meillä sukupuolen tarkastelusta tuli hyvinkin lyhyt ja se oli täysin toissijainen asia. Jonkinlainen kommentti me kätilöltä kuitenkin saatiin.

Huomasin kätilön katsovan haaroväliin ja kysyin silloin, mitä siellä näkyy. Kätilö sanoi, että...

"Katsotaan vielä kohta lisää. Mutta tässä ei ainakaan näkynyt uloketta."

Tämän mukaan meille olisi tulossa toinen tyttö. 

Tai sitten hän onkin...
poika. 

Kätilön ja lääkärin aika meni tutkiessa sydäntä, joten koskaan ei palattu haaroväliin. Sen verran, mitä mäkin ehdin haaroväliin katsoa, en siellä mitään palleroita nähnyt. Mutta onhan se tietysti täysin mahdollista.

Kätilön arvaus ja oma vaisto vie tytön puoleen, joten sillä oletuksella mä ainakin vaatehankintojen osalta menen. Osa niistä käy myös pojalle, joten jos tämä mun arvaus menee päin metsää, niin saadaan me poitsulle vaatteet päälle. Lykätään sitten pinkit pitsi-röyhelö-rusettivaatteet päälle, hehe.

2 kommenttia

  1. Hyviä kuvia mummin prinsessasta 💗 innolla odotan jo tulokasta, on hän sitten tyttö tai poika 💕

    VastaaPoista
  2. Oi jännittävää ettette saaneetkaan täysin varmaa lupausta 😍😍 ihanaa odotusta sulle ja teille 😊

    VastaaPoista