Sisällön tarjoaa Blogger.

Ideoita tytön syntymäpäiville

Natalien synttäreihin on enää kuukausi aikaa. Edelleen kauhistelen tätä aikaa, mihin tämä toinen vuosi on mennyt? Mun mielestä vauvavuosi meni suhteellisen hitaasti, kun taas tämä toinen vuosi ihan hirveetä vauhtia. Mutta ihanaa, että kohta saadaan juhlia neidin 2-vuotissyntymäpäiviä! Tykkään juhlien järjestämisestä ja kodin koristelemisesta nätiksi. Omia synttäreitä ei pahemmin enää tule järjestettyä, joten on ihana järjestää oman tyttären synttäreitä. Viime vuoden 1-vuotissynttäreillä tarjoiluissa ja koristeissa näkyi vähän prinsessateemaa vaaleanpunaisilla ja kultaisilla yksityiskohdilla.

Eri teemoja on tullut mietittyä tytön synttäreille. Hänellä on nykyään omia lempparihahmoja ja -ohjelmia, ja haluan jonkun niistä tuoda mukaan syntymäpäivillekin. Kokosin Pinterestiini inspiraatiokuvia lastenjuhliin. Tämän postauksen kuvat on kerätty sieltä ja kuvateksteistä löytyvät alkuperäiset lähteet. Kuvat ja postaus on suunnattu enemmän tyttöjen synttäreille. Mun mielestä on kivannäköistä, kun valitsee pari tai muutaman eri päävärin juhliin. Näihin väreihin voi sitten yhdistää vaikka prinsessa-, Muumi- tai yksisarvisteeman.

PASTELLIVÄRIT

Pastellivärit ihastuttaa varsinkin keväällä ja kesällä. Pastellinvärisiä koristeita löytyy varmasti helposti jokaisesta juhlakaupasta ja leipomuksetkin on helppo toteuttaa värien mukaisesti. Lastenjuhlissa pastelliväreihin on helppo yhdistää esimerkiksi eläimet, yksisarviset, My Little Ponyt, prinsessat ja monet muutkin hahmot.

Netti on nykyään pullollaan erilaisia juhlakauppoja, joista voi tilata vaikka ja mitä kivaa koristetta ja rekvisiittaa syntymäpäiville. Monia juttuja on helppo tehdä myös itse. Toissa vuonna tein nimiäisiin Pom Pomeja itse, joista löytyy postaus täältä. Myös alla näkyviä tupsuviirejä, jäätelöilmapalloja ja confeteilla täytettyjä ilmapalloja olisi helppo tehdä itse.

Lähteet: 1, 2, 3, 4
Lähteet: 1, 2, 3, 4
KULTA yhdistettynä toiseen väriin

Mun mielestä kulta on aina mielettömän hieno väri juhlissa kuin juhlissa. Se tuo jotain ylellistä ja kimaltelevaa juhliin. Se sopii monen värin kanssa yhteen eikä sitä tarvitse olla joka puolella. Vain yksi kohta riittää, kuten alla olevissa kuvissa näkyy. Mä innostuin noista kullanvärisistä donitseista! Ne on ehkä vähän turhan bling bling, mutta oishan noi aika hienot kahvipöydässä. Alla näkyviä tyllillä koristettuja ilmapalloja voisi myös helposti tehdä itse.

Lähteet: 1, 2, 3, 4
Lähteet: 1, 2, 3, 4
TEEMAJUHLAT

Selkeät teemajuhlat. Mä en vielä tänä vuonna ryhtynyt toteuttamaan mitään tiettyä teemaa. En koe, että kaksivuotias vielä mitään kunnon teemajuhlia tarvitsee. Seuraavina vuosina voi olla eri ääni kellossa. Kuulen jo korvissani "äiti haluan Frozen-juhlat!". Tänä vuonna koristellaan koti kivasti ja otetaan mukaan hieman teemaa. Neiti tykkää paljon Masha and the bear -sarjasta, Muumeista ja My Little Ponysta. Joku näistä tulee varmasti näkymään synttäreillä.

Lähteet: 1, 2, 3, 4

1 kommentti

  1. Ihania ideoita! Noi kultadonitsit ois aika överit! Ja tuo yksisarviskakku olisi ihana tehdä, jos osaisin. Toisaalta meillä vietetään kuukauden päästä Pigelsin ja Maiskiksen yhteisjuhia, joten teeman pitäisi jotakuinkin olla sukupuolineutraali. Tai sitten vähän sekoittaisi tyttö- ja poikamaista? Toisaalta olen ajatellut, jos tekisi Pigelsille hienon tyttömäisen kakun ja Maiskikselle terveellisemmän rahka tms kakun. En kuitenkaan halua 1 veelle vielä antaa kunnon sokerikakkua :) Pitäisi alkaa suunnitelemaan, ettei iske ihan paniikki!

    VastaaPoista