Sisällön tarjoaa Blogger.

Messuostokset esikoiselle ja vauvalleMitä löytyi messuilta? Kaikenlaista kivaa ja tarpeellista molemmille lapsille. Messutarjonta oli taas hyvin laaja ja ostettavaa olisi löytynyt kyllä rutkasti enemmänkin. Koitin kuitenkin ostaa kohtuudella, sillä eihän tässä mene kauan, että alkaa jo alennusmyynnit.

Huomasin, että messuosastojen ulkonäköön oli panostettu harkitusti. Osastoilla oli mielettömän kauniita kukka-asetelmia ja värejä. Lähdin tällä kertaa messuille ilman lasta, sillä en olisi jaksanut lyllertää siellä neidin perässä. Ihme ja kumma jaksoin kierrellä messuilla monta tuntia. Jalat huusi hoosiannaa, mutta muita kipuja ei pahemmin ollut. En ihmettele, jos tollaisesta rupeamasta lähtisi synnytys käyntiin.

Messujen kaunein löytö oli yllä olevassa kuvassa oleva mekko. Sen ostin kotimaiselta Napikkaalta. Taas niin laadukkaan oloista käsityötä, jota ei voi kuin arvostaa. Näitä pienyrittäjiä olisi mielestäni saanut olla paljon enemmän messuilla.Ostoslistalla oli tärkeimpänä tuplavaunut (Mountain Buggy Duet) ja turvakaukalo (Maxi-Cosi Cabriofix). Näistä ei kuitenkaan ollut tarjouksia, joten ne jäi ostamatta. Vauvalle löysin Ainun osastolta edullisesti tutteja, tuttipullon sekä nännirasvaa. Lisäksi messuilta sai Lastentarvike-liikkeen babyboxin, kun rekisteröityi heidän sivuilleen. Kuulemani mukaan tämä boxi oli kattavampi kuin liikkeestä haettu. Babyboxinhan saa noutaa ilmaiseksi Lastentarvikkeesta. Babybox sisälsi monta pakettia minivaippoja eri merkeiltä, kosteuspyyhkeitä, liivinsuojuksia, Aventin tutin ja tuttipullon sekä tuttinauhan. Kivasti kaikkea, mitä oli vielä hankkimatta.Monilla lastenvaatemerkeillä alennukset olivat -20-30 %. Vimmalta halusin ostaa molemmille tytöille uutta Vaahtokarkki-lettiä. Vauvalle body ja Natalielle leggingsit. Niin ihanaa vaaleanpunaista jälleen.Tuo pitsipaita/-mekko on Luomanin. Lumoanin vaatteet on simppeleitä ja kauniita, mutta tämä on vasta ensimmäinen ostamani vaate heiltä. Gugguulta nappasin mukaan vain nämä karkkiset printtilegsut Natalielle.

Lisäksi löysin messuilta edulliseen hintaan Rela-tabletteja, D+relatippoja ja D-vitamiinia minulle ja lapsille. Lidlin pisteeltä nappasin mukaan uusia Lupilun smoothieita ja välipalapatukoita ja TwoDadsilta muroja. Pääosin hyödyllistä tuli siis ostettua eikä mitään ylilyöntiä vaatteiden suhteen, mikä saattaisi mulla helposti tapahtua! :D

Viikonloppu oli aika hankintapainotteinen, sillä löysinkin tuplat hyväkuntoisina käytettyinä ja käytiin ne eilen hakemassa. Vaikuttaa mielettömän näppäriltä nuo Mountain Buggy Duetit. Haettiin myös Stokke TrippTrappiin newborn-set, jotta vauva pääsee ruokapöydän tasolle samaan aikaan kun me muut syömme. Tilattiin myös turvakaukalo ja jalusta. Vielä muutama juttu hankittavana, ja ollaan valmiita vauvan tuloon, jes!

Mitäs te ostitte messuilta?

3 kommenttia

 1. Mulla tarttui mukaan vaatteita niin itselleni kuin lapsellekin.
  Ja mitään vaatetta ei ollut tarkoitus ostaa. Mutta kun hyviä tarjouksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se pitääkin mennä, jos kerta hyvällä alennuksella saa kivoja juttuja! :D

   Poista