Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihana juhannusJuhlapyhinä ei aina tarvitse tehdä sen kummempaa, että olisi kivaa. Sen on nyt pienten lasten kanssa huomannut. Eniten arvostan sitä, että saadaan aikaa olla rauhallisesti perheen kesken. Sää kun oli juhannusaattona perus "juhannussää", päätettiin me jäädä kotiin. Jo vuosien ajan ollaan vietetty aatto mökillä, mutta nyt käytiin möksällä vain juhannuspäivänä.
Juhannusaatto vietettiin kotona eikä tehty oikeastaan mitään erikoista. Nojoo, illalla syötiin juustoja ja join yhden siiderin. Hah, ja sen jälkeen alkoi väsyttää hirveästi. Juhannuspäivänä vauvakin pääsi ensimmäistä kertaa mökille. Natalie leikki pihalla koko päivän, opetteli pelaamaan sählyä, puhalteli (maisteli) saippuakuplia ja kasteli kukkia. Pikkusisko nukkui pitkät päikkärit ja hereillä ollessaan töllisteli maailmaa tyytyväisenä. Leivoin meille mustikka-valkosuklaajuustokakkua, joka oli muuten mielettömän hyvää. Mun piti tehdä kakusta postaus, mutta unohdin täysin kuvien oton!
Muuten meillä menee hyvin. Arki rullaa hyvin ja olen jo tottunut elämään kahden lapsen kanssa. Ollaan liikuttu paljon ostoskeskuksissa ja kavereiden luona. Kotoota lähteminen aamulla aiheuttaa mulle usein harmaita hiuksia. Kolmen naisen valmiiksi laittaminen ja autoon pakkaaminen ei nimittäin tapahdu ihan käden käänteessä! Samalla kun koitan laittaa edes pikkasen meikkiä naamaan, taapero pyörittelee meikkipeiliä ja "meikkaa" meikeilläni, pikkusisko kitisee väsymystään tai vääntää sinappia. Lähdön hetkellä taapero juoksee huutaen takaisin olohuoneeseen, koska My Pony tai Muumikirja unohtui. Mutta ai vitsi on ihanaa liikkua. Raskausaikana möllöttelin ihan tarpeeksi kotona, joten nyt pelkkä kaupassakäynti on kivaa!
Natalie on edelleen ihan haltioissaan pikkusiskostaan. Pikkusisko saa monen monta pusua ja halia päivässä. Natalie myös auttaa tuomalla esimerkiksi vauvan tutin. Tosin aina ei taapero ole ihan "sillä tuulella". Pääosin hän on kyllä jo nyt aivan mallikas isosisko ja pikkusiskokin selvästi tarkkailee kiinnostuneena aina isosiskon puuhia. En voisi olla onnellisempi noista kahdesta!

Tästä tulikin vähän sillisalaattipostaus kuulumisineen ja juhannuskuvineen. Postausideoita otan muuten mielelläni vastaan! :)

Ei kommentteja