Sisällön tarjoaa Blogger.

Pakohuonepelejä ja 25 iloista äitiä

*Kaupallinen yhteistyöToissaviikolla vietettiin Kaksplus-blogiverkoston ihanien äitibloggaajien kanssa hauskoja kesäjuhlia. Mä pidin sormet ristissä ennen vauvan syntymää, että pääsen juhlissa käymään joko vauvan kanssa tai ilman. Vauva on onneksi ollut hyvinkin helppo tapaus, ja hän syö hyvin pumpattua rintamaitoa pullosta isältään, joten uskalsin ajaa Helsinkiin ilman vauvaa muutamaksi tunniksi. Ja onneksi menin, olipa nimittäin niin kivaa nähdä blogipimuja ja päästä ekaa kertaa pelaamaan pakohuonepeliä.

kuva: Jenni / Ilopiikki
GAME OVER Escape Rooms

Iltapäivä ja ilta vietettiin GAME OVER Escape Roomsin kokoustilassa. Päästiin pelaamaan pakohuoneeseen ja ai että se oli hauskaa ja samalla jännittävää. Itse olin viiltäjä-Jack-huoneessa, jossa joutui todellakin käyttää kekseliäisyyttä ja aivoja päästäkseen eteenpäin. Vihjeitä jouduimme käyttämään monta kertaa, mutta pääsimme ulos ajallaan. JES! Pakohuonepeli oli kyllä loistava paikka ryhmähengen luomiseen. Ja vaikka hieman turhauduimmekin välillä, niin hauskaa meillä oli koko ajan. Pakohuonepeli on mielestäni loistava paikka esimerkiksi työporukan illanviettoon. Siinä tutustuu pakostikin muihin pelaajiin.POP & Co Helsinki

POP & Co Helsingin edustaja tuli esittelemään meille yrityksen sekä kevään ja osan syksyn mallistoista. Yllä oleva kuva on syksyn uutta mallistoa. Ihania hempeitä sävyjä sekä uutuutena vaatteita myös pojille. Mun lemppari on tuo vaalea, kullansävyinen hame. Mallisto julkaistaan joskus alkusyksyllä, joten kannattaa pysyä kuulolla.Juhlissa arvottiin kaunis Aarni Woodsin kello. Aarni Woods haluaa kehittää ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Muutamassa kellomallissa on suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet. Lisäksi arvottiin Vimman tunika sekä Luin Livingin setti.
Huikea goodiebag

Juhlista saatiin mukaamme mahtavat goodiebagit söpöissä Muumi-kestokasseissa. Parasta tästä kassista oli Natalien mielestä Martinexin Muumituotteet: Muumi-rantapallo, kellukkeet ja uimarengas. Lisäksi For Minis and Mommiesin ponnari ja koru tulevat tässä neitien huushollissa kovaan käyttöön.

Saatiin Fiini Naturally:lta testiin muutamia tuotteita. Pyykkietikka on ollut aika pinnalla viime aikoina, ja monet ovat kehuneet niitä. Se siis lähtee heti testiin meillä. Myös Lushin kuumaöljyhoito hiuksille kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta! Bangerheadin Dry shampoo on mulla ollut jo käytössä aina kun hiukset tuntuvat rasvaisilta. Tulee muuten mielettömän sileät ja hyväntuoksuiset hiukset!

Iloinen ja virkistynyt äiti

Parasta näissä blogikavereiden juhlissa on ehdottomasti seura. On mukavaa nähdä blogeista tuttuja kasvoja ja tutustua uusiin ihmisiin. Meitä kaikkia yhdistää into bloggaamiseen ja valokuvaukseen. Onkin aika huvittavaa katsoa kun noin 25 muijaa häärii kokoushuoneessa kamerat kädessä ottaen kuvia samoista asioista. Muutaman tunnin jälkeen mun auto starttasi kotiinpäin, takaisin mun vauvojen luo. Oli niin hauskaa ja hilpeää, että olisin voinut epäillä Nokian Panimon Rose Lemonaden sisältäneen alkomaholia. Matun sanoin "elämä humaltaa"! Kiitos ihanista juhlista kaikille järjestäjille sekä yhteistyökumppaneille!
Ei kommentteja