Sisällön tarjoaa Blogger.

Vaavisänky arkea helpottamassa ja linkki arvontaan

*Kaupallinen yhteistyö / Vaavi.fi


Raskausaikana mietin, miten mun kaksi kättä tulee riittämään kahdelle pienelle täällä kotona. Oli selvää, että tarvitsen jonkun sängyn, kehdon tai sitterin, joka on korkeammalla lattianrajasta. Halusin sen korkeammalle siksi, että pystyn laskemaan vauvan turvallisesti johonkin, mihin koira eikä esikoinen pääse. Halusin myös, että vauva on meitä muita lähellä. Meillä on ollut nyt kolmen viikon ajan käytössä aivan mahtava Vaavisänky, joka on antanut mulle vapaat kädet useissa tilanteissa.Vaavisänky on kotimainen ja ekologinen ensisänky 0-4 kuukauden ikäiselle vauvalle. Sänky vuokrataan neljäksi kuukaudeksi, jonka jälkeen voi halutessaan ostaa lisäkuukausia. Vaavisänky on tukeva, pyörillä liikutettava ja 80 cm korkea, joten se on ergonomisella korkeudella vanhemmille. Sänky tulee kätevässä kierrätettävässä pahvilaatikossa uusine patjoineen. Patjat ohjataan käytön jälkeen hyötykäyttöön ja tämän sekä kierrätettävyyden ansiosta Vaavisänky on ekologinen valinta vauva-arkeen. (Lähde: Vaavi)


Ylhäällä esimerkkitilanne meidän aamupalasta. Vauva taitaa sängystä haistaa aamupalan olevan katettu, koska hän usein herää juuri kun istahdetaan Natalien kanssa pöytään. Nappaan vauvan Vaavisänkyyn lähelle meitä, jolloin vauva voi tarkkailla meitä ja voin tarvittaessa rauhoitella häntä. 


Sänky on löytänyt paikkansa keskellä avaraa olohuone-keittiötämme. Siinä ollessaan vauva on meitä lähellä sekä näkee ja kuulee meidän puuhailut. Vauva on nukkunut monia päiväunia sängyssä. Kun väsymys iskee tai vauva nukahtaa imettäessä, on ollut helppoa siirtää vauva jatkamaan unia omaan Vaavisänkyynsä. Sängyn liikuteltavuuden takia sitä voi heijata edestakaisin, mikä voi auttaa vauvaa nukahtamaan.

Tähän mennessä kokemuksemme sängystä on ainoastaan positiivinen. Kaiken käytännöllisyyden lisäksi sänky on sopivan pieni eikä vie paljon tilaa huoneesta. Kauniita unia!

Ja nyt kaikki vastasyntyneen vanhemmat tai raskaana olevat kuulolle! Sain ilokseni arpoa teille yhden Vaavisängyn neljän kuukauden vuokra-ajaksi. Arvonta on käynnissä Instagram-tililläni @neannii torstai-iltaan asti.

Ei kommentteja