Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimiäisten tarjoilut ja nimiäislahjatTarjottavat

Meillä oli yhteensä noin 15 ihmistä nimiäisissä, joka on mielestäni sopiva määrä tarjoiluiden kannalta. Jos vieraita olisi enemmän, en kyllä ehtisi ja jaksaisi ryhtyä tekemään suurinta osaa itse tai haluaisi pitää juhlia kotona.

Toki enhän mä yksin koko juhlia järjestänyt, vaan apuna on aina ollut äitini ja tällä kertaa myös serkkuni, Naomin kummi. Olihan mieskin apuna ja käskytyksen alla, hehe. Kiitos teille avusta!Suolaisina tarjottavina oli äitini herkullinen bravuuri eli voileipäkakku. Siinä päämakuina olivat kinkku, maksapasteija ja juusto. Lisäksi laitoin tarjolle ruissipsejä kylmäsavulohitäytteellä. Kylmäsavulohitäyte oli mielestäni todella hyvää, nappasin ohjeen täältä.
Täytekakkuun sain myös apuja ja sen teki serkkuni puoliso. Halusin kesäiset juhlat ja tarjottavat, joten päätettiin, että hän tekee mansikkaisen ja valkosuklaisen kakun, joka koristellaan kukilla. Kesäiseen teemaan sopi hyvin naked cake. Kakku oli hyvää ja ihanan pehmeää. Isosisko sai kunnian leikata kakusta ensimmäisen palan pikkusiskon puolesta.Valkosuklainen ja kesäinen teema jatkui valkosuklaa-mansikkamuffineilla. Näitä olen tehnyt aiemminkin ja ainakin itse valkosuklaafanina tykkään näistä kovasti. Sisus kuuluu jäädä mudcaken tapaisesti löysäksi. Mutta mähän pidin näitä sit kuitenkin pari minuuttia liian kauan uunissa, kun en uskonut taikinan olevan jo tarpeeksi kypsää.
Hedelmävartaat sopi myös kivasti kesäjuhliin. Mansikoita, hunajamelonia, viinirypäleitä ja mangoa. Päälle vähän sulatettua valkosuklaata (Pandan vadelmamurusuklaa), tai mitä vaan suklaata. Näitä oli aika iso pino, mutta kaikki hävisi parempiin suihin. Lisäksi tarjottavana oli vielä värikkäitä ja söpöjä macaronseja (kaupasta) sekä vaaleanpunaisen sävyisiä karkkeja.

Nimiäislahjat
Naomi sai ihania lahjoja. Olin toivonut hänelle samanlaista valokuvakehystä, minkä Natalie sai myös nimiäislahjaksi. Kehykseen saa valokuvan lisäksi kaiverrutettua nimen ja syntymämitat sekä tehtyä massalla jalan- ja kädenjäljet. Natalien kehys on esillä hänen huoneessaan ja mielestäni se on kiva muisto syntymästä ja nimiäisistä.
Kastekorut on myös ihania muistoja, joita lapsi voi käyttää isompana. Tai miksei vaikka säästää omille lapsilleen. Naomi sai kaulakorun, rannekorun sekä ihanan minisormuksen. Lisäksi Naomi sai Newbien söpön setin sekä rahaa säästöpossuun.

Naomi ja me kiitämme lahjoista ja kivoista juhlista. :)

2 kommenttia

 1. Vau. Teillekin on syntynyt toinen tyttö. 😍 Seurasin sun blogia silloin kun olit esikoisesta viimeisillään ja jonkin aikaa vastasyntynyt aikanakin.
  Ihanaa. Onnea toisesta pienokaista. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, toinen typy tuli myös meille ;) Kiitos <3 Ja hei mäkin seurasin sun blogia aiemmin, nyt on jäänyt blogien seurailut vähemmälle. :O

   Poista