Sisällön tarjoaa Blogger.

Sohvila Design - käsintehdyt merinovilla-asusteet lämmittävät päätä

*Kaupallinen yhteistyö / Sohvila Design
Oon iloinen siitä, että saan kertoa teille näistä kauniista käsintehdyistä merinovilla-asusteista, joita Sohvila Designin Anna-Sofia valmistaa. Sanomattakin on selvää, että näin kauniiden ja laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen tarvitsee osaamista ja minä ainakin ihailen sitä suuresti.

Sohvila on saanut alkunsa kahden lapsen äidin innostuksesta neulomiseen. Tuotteet on tehty laadukkaista materiaaleista ja ovat neutraalin sävyisiä. Ja mikä parasta, tuotteet on konepestäviä. Sohvila avasi verkkokauppansa vuoden 2017 alussa ja nykyään itsetehtyjen asusteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy muitakin värimaailmaan sopivia kotimaisia tuotteita, kuten tutteja ja tuttinauhoja. (lähde: Sohvila)

Sain molemmille tytöille pipot sekä pannat. Sohvilan pipoille on muuten myönnetty Avainlippu-merkki! Natalie sai valkoisen kaksitupsuisen Vilpertti-pipon. Tällä viikolla onkin ollut täällä etelässä jo niin kylmä, että on ollut tarve merinovillapipolle. Pipo on lämmin, pehmeä ja se pysyy hyvin päässä. Ja siinä on todella söpöt tupsut!

Naomi sai valkoisen tekoturkistupsullisen Nooa-pipon. Tämä pipomalli jaksaa aina ihastuttaa, mielestäni tämä on kuin tehty vauvoille. Pipo on myös lämmin, pehmeä ja muotoutuu hyvin päähän. Lisäksi tässä pipossa on nauhat, joiden avulla pipo pysyy varmasti päässä. Vauvat kun saattaa pyöriä tai keksiä itse repiä piponsa pois keskellä talvea.

Syksyn ehdoton lemppariväri taitaa monilla olla okra, sinappi, keltainen ja kaikki sen sävyiset värit. Ihmettelen kyllä, etten ole itse ikinä aiemmin näistä sävyistä sen kummemmin pitänyt. Tänä vuonna jotain on päässäni tapahtunut ja ai että mä rakastan näitä sävyjä! Tekisi mieli haalia sekä tyttöjen että oma vaatekaappini täyteen sinappia.

Tytöt saivat nämä okranväriset Hilla-rusettipannat. Nämäkin on täyttä merinovillaa, joten ovat lämmittävät ja pehmeät. Meillä käytetään paljon pantoja ja nämä pannat on varsinkin nyt syksyllä ruskan sävyjen aikaan täydelliset. Auringonkukkapellot kukkii sopivasti vielä täällä, joten sain napattua kivat kuvat Nataliesta. Burgundy Kaikon mekko sopi kivasti okran pannan kanssa.

Naomista räpsin söpöjä kuvia pellolta kerättyjen auringonkukkien kanssa. Naomin panta sopii täydellisesti aiemmin tilaamaani Julie Dausellin hameeseen. Ruskea ja keltainen yhdessä, ihana väripari!

Nämä merinovilla-asusteet ovat jo nyt olleet monta kertaa käytössä näin alkusyksyllä. Tykkään merinovillasta materiaalina kovasti, sillä se on normaalia villaa pehmeämpää, se hengittää hyvin ja on lämmin.

Olen aiemminkin kertonut, miten tykkään tukea suomalaista käsityötä ja pienyrittäjyyttä. Näiltä taitureilta saa vaikka minkälaisia uniikkeja sekä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen, käyttäjältä toiselle. Sohvilan verkkokauppa on täynnä kaikkea nättiä ja tarpeellista talvea varten. Kurkatkaapa sieltä myös uutuudet. Siellä muun muassa aivan mielettömän suloiset vauvan huopatossut!

Ja lopuksi jotain kivaa teille lukijoille! Kurkatkaapa Instagramin puolelle, siellä alkoi juuri arvonta, jossa voi voittaa vapaavalintaisen Sohvilan pipon.

Ei kommentteja