Sisällön tarjoaa Blogger.

Kokemukset Vaavisängystä

*Kaupallinen yhteistyö / Vaavi.fiVaavisängyn aika meidän taloudessa on tiensä päässä. Neiti on kasvanut yhtäkkiä jo nelikuiseksi, ja kädet ja jalat puskevat ulos Vaavisängystä. Tuntuu, että tuosta yllä olevasta kuvasta on niin vähän aikaa, enkä oikein edes muista kuinka pieni neiti silloin tosiaan oli. Vaavisänky oli hyvä ensisänky Naomille, jossa hän nukkui monet päiväunet poissa esikoisen ja koiran ulottuvilta ollen kuitenkin lähellä meitä. Kirjoitinkin jo esittelyn sekä ensikokemuksista kesäkuussa. Meidän sänky on nyt lähdössä palautukseen. Sänky tuli pahvilaatikossa, jota käytetään myös palautukseen. Helppoa ja ekologista!

Vaavisänky oli eniten käytössä kahden ensimmäisen kuukauden aikana.Vaavisänky tuli heti käyttöön, kun pääsimme sairaalasta kotiin. Ensimmäisen parin kuukauden aikana vauva nukkui monet päiväunet Vaavisängyssä. Vauva usein nukahti tissille, josta siirsin hänet Vaavisänkyyn. Näin sain itse kädet vapaiksi ja pystyin touhuta esikoisen kanssa. Vauva oli usein sängyssä myös silloin, kun me muut ruokailimme. Siitä hän näki meidät paremmin, kuin esimerkiksi sitteristä lattianrajasta.Yksi Vaavisängyn paras ominaisuus on sen liikuteltavuus. Meillä sänky oli käytössä keittiössä ja olohuoneessa. Koska meillä on pinnasänky kiinnitettynä sivuvaunuksi meidän sänkyyn, ei Vaavisänkyä tarvinnut käyttää yöllä. Vaavisängyn käyttö öisin olisi kyllä kätevää, sillä sängyn saa ihan oman sängyn viereen, josta vauva on helppo nostaa syömään. Sänky on varmasti kätevä myös silloin, kun vauva nukkuu eri huoneessa.Toinen hyvä omininaisuus on se, että Vaavisänky on korkealla taaperolta ja koiralta. Toki taapero ylettyy vauvaan, muttei voi esimerkiksi antaa vähän liian rajuja haleja. Lisäksi sain sängyn liikutettua näköetäisyydelle mennessäni itse vessaan. Sitterissä ollessa taas taapero on joskus antanut hiukan liian kovat vauhdit.
Yllä oleva kuva on otettu, kun Naomi oli noin kolme kuukautta vanha. Hiukan on neiti kasvanut noista ensimmäisistä kuvista. Kuitenkin sänky on vielä tässä vaiheessa käytettävissä. Meillä alkoi neidin kiinnostus lopahtaa ja hän alkoi viihtymään paremmin sitterissä tai leikkimatolla tutkien leluja.

Loistava Babyshower-lahja tulevalle äidille

Mielestäni Vaavisänky on oiva lahja tulevalle äidille. Sänky on hyödyllinen ja sopii jokaiseen sisustukseenkin. Oman kokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella Vaavisängyn hankkimista!

Ei kommentteja