Sisällön tarjoaa Blogger.

Tyttöjen jouluasut

children's christmas clothing

Ihana joulunodotus, kynttilät, värit, tunnelma ja jouluiset asut. Mun lukijat ja seuraajat instagramissa (@neannii) on varmasti huomanneet, miten tykkään pukea tytöt samanlaisiin vaatteisiin. Tässä asiassa ei poiketa myöskään jouluna. Halusin koota tähän postaukseen pari erilaista jouluasua, mitä tyttöjen kaapista löytyy. Tykkään teettää vaatteita ompelijoilla, ja melkein kaikki jouluvaatteet ovatkin suomalaisten ompelijoiden valmistamia.

hoppiloo

Muhkeat tyllihameet on niin mielettömän söpöjä ja olen jo kauan ajatellut hankkivani tytöille sellaiset. Nyt löysin ne viininpunaisina ruotsalaisesta Hoppiloo-verkkokaupasta. Heti paketin avattuani Natalie innostui hameesta, halusi sen heti päälle ja meni peilin eteen ihastelemaan.

Sitten piti miettiä, mikä yläosa sopisi hameen kanssa. Tygdrömmarille tuli mielettömän ihania kankaita ja täydellinen kukkakangas hameen kanssa löytyi sieltä. Teetin kankaasta paidan ja bodyn. Instagramin kautta löysin nätit tonttulakit myöskin ompelijalta (lillahandmade) ja ne sopii kivasti asuun, vaikkei ihan sama sävy olekaan.

tutu hame

Hankin jouluasut joulunaikaa varten, mutta myös joulukorttikuvia varten. Paitaa ja bodya tullaan tietysti käyttämään muutoinkin, mutta hame ei ole ihan käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä. Meidän Natalie-prinsessa tosin on halunnut hameen usein laittaa päällensä ja pyörähdellä joululaulujen tahtiin. Niin söpö ballerina!

Viininpunaisen sävyt on nyt syksyllä ihastuttaneet, ja meiltä löytyy muitakin asuja, jotka sopivat kivasti myös jouluun. Taas jälleen lähetin oman kankaan ompelijalle ja hän valmisti aivan ihanan frillamekon Natalielle ja frillahameen Naomille.

frillamekko


Joku voi ajatella, että mitä humpuukkia tuo on, kun lapsille puetaan "jouluasut". Mielestäni on ihana pukea jouluista vaatetta päälle joulunpyhinä ja tuleehan näitä vaatteita muutoinkin käytettyä. Onko teillä lapsille erityset jouluasut?

4 kommenttia