Sisällön tarjoaa Blogger.

Ostokset Budapestistä

Niin kuin aiemmassa Budapest-postauksessa sanoin, Budapestistä löytyy kyllä kauppoja kaikille. Itse halusin löytää sieltä uusia vaatteita ja jotain joulua varten. Vaatteita nyt ei ole kauhean vaikeaa ostaa, kun kauppoja on vaikka minkälaisia. Kiersin muun muassa Tally Weijlissä, Bershkassa, Stradivariuksessa, Pull and Bearissa, kenkäkaupoissa, korukaupoissa ja sisustuskaupoissa. Ulkomailla shoppailu on vaan tuhat kertaa kivempaa kuin Suomessa. Aina löydän ulkomailta paljon enemmän kivoja vaatteita.

West End -ostoskeskuksessa oli ihana koju, jossa myytiin pientä joulutilpehööriä. Kaikenlaisia pieniä hahmoja; joulupukkeja, tonttuja, nalleja, lumiukkoja, pingviinejä, enkeleitä ja possuja. Ja hintaa yhdellä oli noin 50 senttiä! Ostin näitä jonkin verran ja olisin varmaan ostanut kaikkia yhden jos ei tuo mies olisi stopannut! Aion tehdä jonkinlaisen joulukoristeen käyttäen siinä näitä ihanuuksia. Hah, nyt kun mietin itseäni valitsemassa koristeita into pinkeänä, alkaa naurattaa sillä näytin varmaan ihan samalta kuin lapsi karkkikaupassa. Mutta kuka noista ei voisi tykätä?!


Tämän alla olevan siilin löysin ihanasta sisustuskaupasta. Olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä mutta harmi kun matkalaukkuun ei kaikkea mahdu. Myös tuo siilin alla oleva koristeoksa on sieltä. Siili löysi paikkansa takan reunalta.


Lähdin tietty matkaan melkein tyhjällä matkalaukulla, jotta sain ostettua uusi vaatteita. Mukaan tarttui parit housut, neuleita, paitoja, koruja ja kenkiä. Kengät olivat kyllä hyvä löytö, nuo beiget maksoivat vain 14 euroa, lisäksi ostin pitkävartiset tummanruskeat buutsit 33 eurolla. Suosittelen etsimään Gracelandin kenkiä ulkomailta. Ainakin Hollannissa on myös paljon kyseistä merkkiä. Olen aiemminkin ostanut merkiltä keinonahkaiset kengät ja aivan hyvinä säilyvät monta vuotta.


Löysin tämän alla olevan kaitaliinan H&M Homelta. Sopii niin hyvin talveen ja joulunaikaan.


Thom lupasi, että saan valita synttärilahjaksi jotain kivaa Budapestistä. Lentokentällä matkalla kotiin käväsin Swarovskin liikkeessä ja siellä se lahja olikin! Tuo ihana sormus. Kuva ei tee kunniaa sille mutta se kimaltelee joka puolelta! Keskellä on isompi kivi ja sivuilla muutama pieni kivi. En tullut itseasiassa kysyneeksi, mitä kiviä nuo ovat. En oikeastaan edes välittänyt, sillä ihastuin siihen täysin. Tiedättekö kun joku iskee niin silloin ei mikään muu todellakaan kelpaa.


Löysin myös kivan kullatun kaulakorun sekä värikkäät korvakorut. Katsotaan, saavatko nämä pikkujouluissa osansa asuun.


Tarpeeksi tuli taas shoppailtua, voi taas jonkin aikaa pitää taukoa!
Ei kommentteja