Sisällön tarjoaa Blogger.

New Year's Eve

Meillä oli tällä kertaa melko rauhallinen uusi vuosi. Koska ei tiedetty miten Lily reagoi rakettipaukkuihin, päätimme pysyä kotona. Ei siinä mitään, syötiin kahdestaan Raclettea, juotiin punaviiniä ja juteltiin niitä näitä (tai ainakin yritettiin keksiä puheenaiheita, haha).


Nyt pääsi Riviéra Maisonin megaisot ja kauniit viinilasitkin käyttöön. Sain nämä vuosi sitten synttärilahjaksi ja jostain syystä en ole kuin muutaman kerran näitä käyttänyt. Koska lasit ovat isot, olen pelännyt että ne menevät helposti rikki ja olen käyttänyt normaalikokoisia viinilaseja. Yhteen lasiin mahtuu jopa 8 dl juomaa eli yli viinipullollinen! Voi siis sanoa että "join vain lasillisen", hah! Aion kyllä nyt jatkossa käyttää laseja useammin, niin tyylikkäät ovat!


Ostettiin tuo Raclette-grilli Lidlistä tällä viikolla. Olen halunnut grilliä jo kauan, mielestäni sen ääressä on kiva kokata yhdessä vaikka ystävien kanssa ja tehdä ruokailusta vähän pidemmän kaavan mukainen. Teimme pieniä jauhelihapihvejä ja kinkku-juustorullia, paistoimme perunaslaisseja, paprikaa, kesäkurpitsaa, sipulia ja tietysti sulatimme juustoa siihen tarkoitetuilla pikkupannuilla. Lisäksi meillä oli patonkia, tomaattia ja valkosipulikastiketta. Jauhelihapihveistä, patongista, juustosta, sipulista ja tomaatista sai kivasti pieniä hampurilaisia. Muutoin söimme vaan kaikkea sekaisin sulatetun juuston kera. Herkullista ja helppoa.


Lily oli hermostunut, istui sohvalla ja katseli ylöspäin kun raketti ammuttiin eikä pystynyt kunnolla nukkumaan. Ulkona raketit kuuluivat tietysti kovemmin, ja Lily ihmetteli ja halusi takaisin sisään. Kaiken kaikkiaan pentu otti raketit ihan hyvin, ei seonnut tai itkenyt. Ehkä meidän läsnäolo vaikutti rauhoittavasti kuitenkin. Lopulta puolenyön jälkeen kun raketteja ei lähetetty enää kuin muutama, sai Lilykin unen päästä kiinni.


Loppuilta meni rauhallisesti istuen takkatulen ääressä uuden lampaantaljani päällä. Ennen puolta yötä menimme laiturille katsomaan ja lähettämään raketteja. Meidän piti avata skumppa vielä uuden vuoden kunniaksi mutta oltaisiin jouduttu litkimään koko pullo kahdestaan, joka ei ainakaan mulle sovi ollenkaan. Pystyn ehkä yhden tai kaksi lasia juoda skumppaa mutta sitten riittää, vatsa ei kestä. Ei se mitään, tänä vuonna oli tällainen uusi vuosi, viime vuonna vietimmekin vuoden vaihtumisen yhdellä Langkawin rannalla satojen muiden kanssa, ja tanssittiin nuotion ympärillä ja lähetettiin khom fai -onnenlyhty taivaalle.

Saa nähdä, mitä vuosi 2015 tuo tullessaan!


Ei kommentteja