Sisällön tarjoaa Blogger.

Pre Valentine's Day

Sain äsken yllättäen kimpun ruusuja ja levyn suklaata. Kuulemma halusi antaa tänään, koska huomenna emme ehdi kotona olemaan. Thom lähtee venemessuille ja mä auttamaan äitiäni valmistamaan tarjoilut veljeni kakkukahveille. Siellä meneekin sitten varmaan koko loppupäivä.

Aina välillä naljailen, etten koskaan saa mitään yllätyksiä. Kun alan tarkemmin miettimään, jokapäiväiset pienet teot toisen hyväksi ovat juuri sitä välittämistä. Mihin niitä ruusuja ja suklaata oikeasti tarvitsee. Tietysti välillä niitä on kiva saada. Mutta, naisethan ovat naisia, ja he tarvitsevat hemmottelua, jotta tuntevat itsensä rakastetuksi.

Välillä sitä unohtaa, millä tavoin toinen näyttää välittämistään. Meillä muun muassa laitetaan kahvit toiselle keittimeen valmiiksi, viikataan toisenkin pyykit, tehdään toisellekin puuroa ja joskus tuodaan toiselle kaupasta jotain hyvää, mistä tietää toisen tykkäävän. Arvostan kaikkia pieniä tekoja, vaikka en osaakaan aina sanoa tai näyttää kiitostani niistä. Jotenkin arjen kiireessä helposti unohtaa arvostaa pieniä tekoja ja kiitoskin unohtuu. Sen sijaan vähän liiankin usein tiuskin pienistäkin asioista. Onneksi mies tuntee mut sen verran hyvin, että osaa usein nauraa tiuskimiselleni ja tietää, että vähän ajan päästä oon jo paremmalla tuulella. Pitää yrittää parantaa tapojani tässä!

Muistakaa siis läheisiänne, sillä pienelläkin teolla on merkitystä. Hyvää huomista ystävänpäivää!Ei kommentteja