Sisällön tarjoaa Blogger.

Sneak peek

Siinä on 110 neliömetriä, 60 neliön autotalli, iso piha marjapensaineen, iso keittiö-olohuonealue, kaksi makuuhuonetta ja takkahuone, kaksi wc:tä, kodinhoitohuone ja sauna. Piha rajautuu peltoon ja linnunlauluakin pelästyy. Siuntion peltomaisemissa sijaitsee meidän ihan oma koti!


Huhtikuussa aloitetaan sisällä pintaremontti. Tullaan uusimaan ainakin lattia, seinät, valaisimet, keittiön tasot ja väliseinä, wc ja toivottavasti myös sisäkatto. Asunnossa on liikaa puun väriä ja haluamme vaalentaa yleisilmettä esimerkiksi parketin hiomisella ja lakkaamisella.

Nyt pitäisi vaan päättää kaikki materiaalit ja tehtävä aiheuttaa kyllä päänvaivaa. On hankalaa miettiä, mitä haluaa ja minkälaista tyyliä huoneisiin haluamme. On kuitenkin tärkeää, että talon tyyli on yhtenäinen eikä erilainen eri huoneissa. Pidän maalaisromanttisesta sekä beach house -tyylistä, vaaleasta, harmaasta, puusta ja kaikista vanhoista, tyylikkäistä esineistä, jotka tuovat kotiin särmää. Värejä lisää esim. verhot, tyynyt ja koristeet, joita voi sitten vuodenajan mukaan muuttaa helposti.

Sisustusideoita ja -asioita tulossa siis jatkossa ja ennen-jälkeen-kuvia myös sitten kun saadaan avaimet käteen ja päästään hommiin. Pinterest-boardini täyttyy tiuhaa tahtia, ai että miten siihen voikaan jäädä niin koukkuun!2 kommenttia

  1. Siis häh! Mä oon näköjään tipahtanut ihan kärryiltä :D Siuntio?! Vau onnee paljon :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo kiitti :) Ja kääk sinne muutetaan maalaismaisemiin! Outoa vieläkin, luovun espoolaisuudesta! :D Tervetuloa sit kylään! :)

      Poista