Sisällön tarjoaa Blogger.

Tallinnassa
Me vietettiin viikonloppu rentouttavasti kahdestaan Tallinnassa. Nyt on syöty, shoppailtu ja rentouduttu hotellin Spa-osastolla. Tämä pikku breikki tuli meille tarpeeseen, sillä viikon päästä on avaimet kädessä ja hihat heilumassa uudessa kodissa. Sitten ei ehdi pahemmin rentoutua.

Tallinnassa tulee käytyä muutama kerta vuodessa joten se on jo vähän kuin toinen Helsinki. Mitään nähtävyyksiä ei ikinä mennä katsomaan, mitä nyt kävellään vanhassa kaupungissa, käydään ravintolassa syömässä ja kierrellään kaupoilla.

Parasta on mun mielestä kuitenkin oleskella hotellihuoneessa ja vaikka hyppiä sängyllä. Hahah, niin mä ainakin tein kun tuli hyvää musiikkia! Keksittiinkin pitää brunssi hotellin sängyllä. Kaubamaja on täynnä herkkuja ja leivoksia, joten sieltä sai vaikka mitä brunssia varten. Yövyttiin Nordic Hotel Forumissa aivan keskustassa ja oli kyllä todella kiva hotelli. Hotellilla oli pieni Spa-osasto, jossa oli uima-allas, poreallas ja normaalin saunan lisäksi höyrysauna. Tämä riitti meille vallan mainiosti ja oli mukavaa, kun meidän lisäksi uimassa oli vain muutama henkilö. Hotellihuone oli moderni ja siisti sekä aamupala oli todella runsas ja monipuolinen. Suosittelen siis!

Tällä kertaa en juossut pää kolmantena jalkana tavoitteenani löytää mahdollisimman paljon kivoja vaatteita. Keskityin ostamaan jotain tarpeellista ja mukavaa kevättä ja kotia varten. Löytyi siis kuvassa oleva harmaa-valkoraidallinen jakku, paita, hame, keväinen beige trenssi ja ballerinat sekä pari sisustusjuttua. Sopivasti tarpeellisia juttuja ja vähän uutta kevättä varten. Tämä tyttö siis pysyy tyytyväisenä vähän aikaa. ;)

Lily oli kiltisti vanhempien luona yötä ja pääsi taas hyppäämään keskellä yötä mun veljen sänkyyn lämpimään. Senkin rontti.Ei kommentteja