Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonloppuna


Voiko tätä säätä hehkuttaa liikaa? Mieli on pirteä ja iloinen, mikään ei huoleta, flunssakin on selätetty ja tekee mieli olla ulkona koko päivä. Rantaraitille tarvitsee liikennevalot kun ihmismassat vaeltelevat koirineen ja pyörineen ja perheineen ulkona. Mäkin sain eilen laitettua lenkkarit jalkaan ja lähdettyä kevään ekalle juoksulenkille aurinkoon. Tästä se lähtee. Kohta vaihtuu maisemat täältä meren äärestä mutta enpä usko että kauniit pelto- ja järvimaisemat jäävät kovinkaan kakkosiksi Siuntiossa! ;) Vielä pitäisi opettaa tuo koira juoksemaan mukana.

Lauantaina käytiin vähän mittailemassa uudessa kodissa. Otettiin mittoja wc:stä, keittiöstä, kylppäristä, kodinhoitohuoneesta, oikeastaan vähän joka paikasta. Mäkin tajusin että makkariin mahtuisi hyvin oma meikkipöytä (tai itseasiassa mies ehdotti tätä!). Vaatekaapin ja seinän välissä on mukava kolo, joka sopii hienosti mun meikeille ja koruille. Ja vaatehuone oli isompi mitä muistelin. Mies ehdottikin että mitä jos purettaisiin pikkuvessan ja vaatehuoneen välinen seinä ja tehtäisiin vessasta isompi. Nauroin vaan päälle että dream on, se on mun valtakunta!

Nyt voisi sitten ostaa jo tarvikkeita vessaan ja keittiöön. Ei vaan olla varmoja milloin tarkalleen vessan ja keittiön remontointi tehdään, joten luulen ettei osteta tavaroita ennen kuin saadaan ne vietyä suoraan uuteen kotiin. Sentään jotain ollaan ostettu kun eilen löydettiin kiva lamppu, joka tulee varmaan meidän makkariin. 

Lily ihmetteli kovasti eilen, kun aloitettiin pakkaaminen. Se haisteli jokaista tavaraa ja haukkui merkkaustussille. Lily osasi myös nauttia auringosta ja istuskeli ja puuhasi pihalla. Eikä oikein osannut rauhoittua päikkäreille vaikka toisella oli ihan lasittunut katse ja nähtiin että on ihan poikki. Illalla kuulukin vaan tyytyväinen kuorsaus. :)2 kommenttia

  1. Vitsit oon kade ku saatte laittaa ihan mieleiseks kodin.. <3 no meillekki kaikki ajallaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kieltämättä kivaa kun saa tuunata kodista oman :) Mutta teillä onki jotain vielä hienompaa elämässä tapahtumassa! Kyllä se poitsukin joku päivä saa ihka oman huoneen ja pääset sisustamaan sen vaaleansinisellä ja tähdillä ;)

      Poista