Sisällön tarjoaa Blogger.

Oma koti kullan kallis

Olkkari tällä hetkellä
WC tällä hetkellä

Eilen totesin automatkalla kotiin, että kohta ei enää tätä reittiä kotiin ajeta. Mies vaan totesi, että onneksi. Vaikka täällä merenrannassa on ollut kyllä kiva asua. Alettiin puhumaan siitä, kuinka omalta, oikealta ja nimenomaan kodilta uusi koti tuntuu. Vaikka se onkin täysin keskeneräinen eikä sisällä ole mitään huonekaluja tai tavaroita vielä. Silti aina kun siellä on, tuntuu se kodilta. Ja ihanalta sellaiselta. Ehkä ollaan siis tehty oikea valinta.

Täällä vuokrakämpässä ei asiat kyllä ole mitenkään huonosti ollut. Yhtä lailla tämäkin talo on tämän kolmen vuoden ajan tuntunut kodilta. Tämä koti sisältää paljon hyvää mutta myös paljon puutteita. Ja tämä ei tunnu tietenkään samanlailla omalta kuin omistuskämppä. Aina muuttaessa tulee hieman haikea olo vanhasta lähdettäessä. Jotenkin siinä ehkä tajuaa, että tähän kämppään ei mitä luultavimmin koskaan enää palaa. Onhan tämä kuitenkin ollut koti meille jo vuosia.

Nyt siis pikku hiljaa siirretään ennen vappua viimeisetkin kimpsut ja kampsut sekä itsemme myös Siuntioon. Lattia on valmis, joten pikku hiljaa laitetaan huonekalut paikoilleen ja päästään ekaa kertaa meidän yhdessäolon aikana nukkumaan omaan makuuhuoneeseen. Luksusta. :)Ei kommentteja