Sisällön tarjoaa Blogger.

PääsiäinenMeillä on mennyt pääsiäinen mukavasti pakkaillessa, löhöillessä, ulkoillessa, syödessä ja eilen käytiin pitkästä aikaa leffassakin. Vaikka ei ostettu suklaamunia lajapäin kotiin, tuntuu että niitä on koko viikon aikana saanut kyllä ihan tarpeeksi. Hyvä näin, jospa suklaa- ja karkkikiintiö olisi täynnä jonkin aikaa nyt.

Kävin perjantaina juoksulenkillä ja sainkin uuden lenkkikaverin. Lily oli mukana ja hienosti juoksi vierellä melkein koko ajan. Välillä meinasi nenä vetää sivuun vähän haistelemaan mutta koira kyllä tajusi juoksun idean hyvin ja jatkoi matkaa houkutuksista huolimatta. Huomenna ajattelin mennä uudestaan, jospa tästä tulisi mun ja Lilyn harrastus ainakin kesäksi. :)

Tänään heräsin uunituoreiden croissanttien tuoksuun. Ihanaa että on tuollainen aamuvirkku mies, toisin kuin minä, jolla kestää vähintään puoli tuntia saada edes sanaa suusta, hahah. Tänään oltiin pääsiäis-/synttäripäivällisellä vanhempieni luona ja oli kyllä niin hyvää uunissa haudutettua lammasta, ai että! Lampaanpaistia savipadassa ja sinne vaan vettä, rosmariinia, timjamia, valkosipulia, suolaa ja pippuria. Meidän leivinuunissa pitää kyllä kokeilla pitkään haudutettuja pataruokia. Jos takan laittaa illalla päälle, voi ruuan jättää leivinuuniin vaikka koko yöksi hautumaan, nam! Jälkkäriksi tein tänään pieniä valkosuklaa-mudcakeja sitruunarahkalla ja mansikoilla. Koostumus ei onnistunut niin kuin kuuluisi, eli muffinit eivät olleet sisältä löysiä. Hyviä niistä silti tuli ja ensi kerralla pitää taas muistaa ottaa aiemmin uunista pois.

Huomenna luvassa lenkkeilyä, pakkausta ja äidin synttärikahvittelua. Jotenkin tämä pääsiäisloma on tuntunut pitkältä ja hyvä niin. Tiistaista lähtien pitääkin sitten jaksaa päivät töissä ja illat talolla. Innolla kyllä odotan kaikkea puuhaamista ja lopulta sitten muuttoa uuteen kotiin! :)
Ei kommentteja