Sisällön tarjoaa Blogger.

Miksi kirjoitan blogia?Blogejahan on tässä maailmassa nykyään miljoonia ja lisää vaan tulee. Jotkut ovat ponnistaneet huipulle ja tienaavat sievoisia summia bloggaamisesta. Siitä on siis monelle tullut kokopäiväinen työ. Mutta enemmän löytyy niitä, jotka kirjoittavat omaksi huvikseen. Mä en todellakaan hae blogillani mitään mainetta, näkyvyyttä ja kunniaa. Mielestäni on itseasiassa parempi olla mahdollisimman näkymätön. Miten näkymätön netissä julkisella blogilla nyt voikaan olla. Kirjoittaminen on terapeuttista, ja luulen että suurin osa bloggaajista allekirjoittaa tämän. Itse en tosiaan kutsu itseäni bloggaajaksi, vaan tavalliseksi tallaajaksi, joka tykkää valokuvata ja jakaa niitä sekä väkertää näitä postauksia.

Opiskeluaikoina en varmasti olisi yhtä kiinnostunut kirjoittamisesta kuin nyt. Jotenkin tässä tulee sellainen fiilis, että on saanut jotain aikaan. Kouluaikana tämä tunne tuli koko ajan ja liiankin usein, joten se oli useinkin pakkopullaa. Mulle tämä on siis hyvänmielen kirjoittamista ja "kokonaisuuksien" tekemistä kuvien kera. Sitä väkertämistä, mistä tykkään. Tällä hetkellä blogini on ajautunut enemmän sisustus- ja kotipainotteiseksi. Sattuneesta syystä tämä aihealue on pinnalla meidän elämässä tällä hetkellä.

Parasta on saada inspiraatiota ja ideoita muista blogeista. Oli se sitten kotiin, sisustukseen, elämään tai treenaamiseen liittyvää. Tykkään myös lukea sellaisia blogeja, jotka menevät hieman pintaa syvemmälle. Nämä blogit kulkevat usein nimettöminä ja niissä on tietty suuntaus ja aihealue, mitä blogi käsittelee. Elämäntilanne saattaa olla aivan eri kuin itsellä, mutta silti nämä herättävät paljon mielenkiintoa ja ajatuksia mielessäni.

On kivaa, että voin myöhemmin lukea postauksiani ja nähdä suoraan, milloin on tapahtunut mitäkin sekä miltä esimerkiksi kodissamme on tiettynä ajankohtana näyttänyt. Tämä toimii siis päiväkirjana mulle. :)

Kuvituksena kukkasia meidän pihalta, sisäänkäynniltä sekä terassilta.
Ei kommentteja