Sisällön tarjoaa Blogger.

Rempan tilanne


Tässä tulee nyt kuvatulva kodista tällä hetkellä. Remppaa tehdään joka päivä ja se edistyy mallikkaasti. Arkisin tosin mies vaan remppailee ja mä hoidan enemmän kotia. Viikonloppuna saadaan aina mun vanhemmat mukaan auttamaan joten aina saadaan tosi paljon tehtyä. Silti odotan kyllä sitä päivää kun ei ole pakko rempata!


Keittiö saa huomenna uuden ilmeen. Nyt ollaan purettu välitila pois, tasotettu ja maalattu yksi seinä sekä vaihdettu vetimet. Jo pelkkä vetimien vaihto teki huomattavan eron. Uusi, harmaa "vintage"-tyylinen laminaattityötaso, allas, hana sekä välitilan laatat odottavat asennusta. Kun ne on saatu vaihdettua, keittiö on valmis. Koko keittiö ei siis mene uusiksi. Vaikka kaapit ovat alkuperäiset ja sävy on hiukan kellertävän valkoinen, jätetään ovetkin nyt entiselleen. Joskus aiotaan joko maalauttaa ovet tai sitten vaihdetaan kokonaan. Nyt ne saa kuitenkin kelvata ja olen kyllä tyytyväinen oviin kun uudet vetimet vaikuttavat niin paljon. Keittiö sai myös uuden vitriinin, joka haettiin täältä Siuntiosta. Sain kaikki hienommat astiat laitettua vitriiniin ja nyt jäi enemmän kaappitilaa muulle tavaralle.


Vanhoista listoista oli työlästä saada siistejä joten päädyttiin ostamaan olohuoneeseen ja keittiöön uudet listat. Kattolistat on valkoiset mutta jalkalistoiksi valittiin harmaat. Ei valittu valkoisia listoja koska niissä näkyy herkemmin lika ja esim. imuroidessa voi listoihin jäädä jälkiä. Tuo harmaa lista sopii tänne mielestäni erittäin hyvin. Vaihdettiin myös keittiön tason väri puunsävystä harmaaseen, jotta listat ja taso sopivat hyvin yhteen.


WC:n laatoituksen mies aloitti pari päivää sitten ja tänään jo laatat on saatu paikoilleen ja enää saumat pitää tehdä. Sen jälkeen sitten pönttö, taso, allas, hana ja kaappi. Laitetaan vessaan seinäpönttö, tasoksi vaaleaa puuta, malja-allas päälle ja alle valkoinen kaappi. Seinät maalataan ja seinäpöntön yläpuolella oleva seinä joko maalataan jollain muulla värillä kuin valkoisella tai sitten laitetaan jostain kivimateriaalista tehosteseinä. Takkahuoneesta revittiin tapetit ja ikkunan yläpuoliset otsalaudat pois ja sen remontti odottaa vuoroaan.


Makkarin seinä odottaa vielä yhtä maalauskertaa ja listojen laittoa. Yöpöydät, matot ja sängynpääty puuttuu vielä mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Makkariin aion ostaa myös kampauspöydän, johon saan kaikki meikit ja hiusjutut.

All in all hyvällä mallilla ollaan ja kohta kun keittiö ja wc saadaan valmiiksi niin saadaan hengähtää ja tehdä loput rauhassa valmiiksi. Sen jälkeen on siis vielä pikkumakkari, takkahuone sekä jotain muutosta myös kodinhoitohuoneeseen. Puuhaa riittää siis. :)2 kommenttia

  1. Oon niin kade!! Näyttää jo niin hyvältä ja suunnitelmatki kuulostaa ihan mahtavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Matu :) Ja hei kutsun teiät kylään kesän aikana! Me tehdään Lilylle aita tässä heti kun ehditään niin hauvelit vois juoksennella pihalla :)

      Poista