Sisällön tarjoaa Blogger.

Ihana lahja Hollannista


Viikonloppuna meille saapui kiva lahjapaketti Hollannista. Miehen äiti tykkää aina välillä lähetellä meille paketteja sisältäen yleensä suklaata, juustoa ja milloin mitäkin esimerkiksi pääsiäis- tai joulutilpehööriä. Nyt saapui sisustustilpehööriä. Mies vaan totesi että taisi olla paketti enemmän mulle kuin hänelle ja valitteli "lisää roinaa". No olihan siellä kuitenkin myös suklaata, juustoa ja maailman parasta valkosipulikastiketta hollantilaisesta lihapuodista.

Itse rakastan kaikkea pientä ja söpöä. Miehen äiti oli kyllä osannut tehdä hyvät värivalinnat; beigeä, harmaata ja valkoista. Mr. right ja Mrs. always right osuvat meidän kohdalla niin nappiin, nämä täytyy kyllä naulata näkyvälle paikalle makkariin, sen verran hauska koristenaulakko on! :) Ja tuo ihana pikkuinen sydänviiri, mihinhän sen laittaisi. Ehkä jotenkin meikkipöydän tulevaan peiliin roikkumaan koristeeksi. Viime viikonloppuna ostin siis meikkipöydän makkariin ja se odottaa vielä söpöä peiliä, lamppua sekä jakkaraa.

Hollannista saa kyllä kaikenlaista sisustustavaraa todella halvalla. Siellä kyllä tiedetään miten perinteisiä hollantilaisia farmhouseja sisustetaan, kun ihana Riviera Maisonkin tulee sieltä. Voi kun pääsisi sinne kiertelemään sisustuskauppoja. Jospa tänä vuonna ehtisi matkustamaan sinne moikkaamaan miehen vanhempia ja tuttuja. :)Ei kommentteja