Sisällön tarjoaa Blogger.

JuhannusApuva, miten joku voi ottaa noin monta kuvaa yhden Juhannuksen aikana! Juhannus meni rauhallisesti möksällä ja näköjään oli aikaa räpsiä muutama sata kuvaa, hahah. No ei se mitään, onpa sitten muistoja tulevaisuuden varalle. Valokuvauksesta on muodostunut mulle kiva ja tärkeä harrastus. Kaivan aina kameran eteen jos löydän tai näen jotain kuvaamisen aihetta.

Meillä siis meni Juhannus mökillä Savossa. Mökki sijaitsee saarella, jossa ei muita mökkejä ole. Paikka on todella kaunis ja rauhallinen eikä veneliikennettäkään ole lähellä. Pappani on aikoinaan perheineen asunut saarella talvet kesät kasvattaen eläimiä ja kulkien talvisin 20 kilometriä hiihtäen kouluun. Hui!

Juhannuksen sää oli meillä suht hyvä. Välillä satoi ja välillä paistoi, eikä ollut järjettömän kylmä. Sateen vuoksi tehtiin aattona pizzaa vanhassa leivinuunissa, muina päivinä grillattiin, savustettiin kuhaa ja paistettiin lettuja. Saunottiin puusaunassa ja vanhassa kunnon savusaunassa josta juostiin ja hypättiin veteen. Talviturkkikin tuli siis heitettyä hyiseen veteen. Lily meni sekaisin hiiristä ja löysi niiden kolot kukkapenskasta. Siellä se sitten vietti nuuhkien ja kaivaen hullun kauan aikaa ja yritti löytää hiiret. Lopulta yksi hiiri uskaltautui kävellä ulkona eikä yllättäen ollut pelokas vaan tuli sormenkin lähelle. Lily haisteli ja kulki hiiren perässä ja ihmetteli, että mikä kaveri tuo nyt oikein on. Myös sammakon perässä juostiin. Ja lahnojakin Lily kuljetti suussaan ja tietysti etsi ja kaivoi heti niille piilopaikat. Höpsö koira!

Kaiken kaikkiaan oli rentouttava Juhannus ja nyt odotellaankin jo viikon päästä alkavaa kesälomaa! Ihanaa! Takuuvarma aurinkokin on luvassa kun lähdetään Kreikkaan Thassokselle. :)2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! :) Miten toi hiiri uskaltautu noin lähelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Niinpä, ihmeteltiin itekki kun yleensä ne vaan juoksi nopeesti karkuun. Toi jäi syömään ruohoa ja haistelemaan Thomin sormea :D Sit se lopulta juoksi pelottavaa koiraa karkuun takasin koloon.

      Poista