Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä kuuluu Lilylle?
Meidän pikku höperö tossa viettää autoisaa sunnuntaipäiväänsä nukkumalla lähes koko päivän sohvannurkassa. Mikäs siinä, koiranelämää viettäessä. Tälle kaverille kyllä uni maistuu ja päivät Lily viettääkin kiltisti "omassa" huoneessaan eli takkahuoneessa nukkuessa. Mitään tuhoja se ei tee (paitsi edellisessä kämpässä puri ikkunalautaa)  ja vaikka tekisi, se rajoittuu vain takkahuoneeseen. Lily on iloinen uudesta isosta pihasta jossa voi juoksennella. Tosin vielä hihnassa, koska aitaa ei ole vielä rakennettu. Tätä koiraa ei uskalla vapaaksi jättää, koska se lähtee varmasti hajujen perään ja saattaisi sitten tulla takaisin vasta kun itseään huvittaa. Eikä viitsi ottaa riskiä että toiselle jotain sattuu juostessa pupujen perässä. Täällä niitä pupuja riittää.

Ollaan aika lepposia siinä mielessä, että annetaan Lilyn olla sohvalla ja joskus myös sängyllä. Sohvalla Lily on pääosin omalla viltillään ja sängylläkin vain annetaan sen käydä vähän aikaa esim. rapsutuksen ajan. Niin kuin kuvista näkyy, Lily tykkää kauheasti kun rapsutetaan sitä varpailla. Se jämähtää paikoilleen ja melkein pistää silmät kiinni kun alkaa varpailla rapsuttaa. Tämä onkin hyvä keino saada koira rauhalliseksi, jos on tarpeen. Ja on se vaan niin suloisen näköinenkin kun selvästi nauttii. :)

Lily tykkää myös välillä tunkea syliin istumaan huomiota hakien. Joskus sohvalla istuessa Lily tulee haistelemaan ja tunkee nokkansa meidän naaman eteen ilmoittaen että "hei, mä olen nyt tässä". Siinä se sitten tovin seisoo ja tutkiskelee. Meitä ei tosiaan tällainen höpsöttely haittaa. Toiset taas ovat tiukempia koirille annetuista rajoista. Meille Lily on ihana ja rakas, (ehkä myös vähän lellitty, hups) perheenjäsen. <3
Ei kommentteja