Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusia vauvanvaatteita

Löysin Hollannin-reissulta ihania vaatteita vauvalle ja saatiin myös kivoja vaatteita lahjaksi. Olisin voinut ostaa vauvalle vaikka kuin paljon kaikkea ihanaa. Itselle ei edes tehnyt mieli paljon mitään shoppailla kun olo on kuin valaalla :D No ei, kyllä mä jotain mukavia vaatteita löysin myös itelle. Vauvanvaatteiden osalta yritin välttää hamstraamista, sillä pikkuvaatteet menevät niin nopeasti pieniksi. Musta on järkevämpää ostella pikkuruisia vaatteita kirppiksiltä. Sitten kun tyttö kasvaa ja vaatteiden käyttöaika on pidempi kuin pari viikkoa, on järkevämpää ostaa uusia vaatteita.

Löysin söpöjä ja edullisia vaatteita lähinnä Hemasta ja Primarkista. Hemaa voisi verrata ehkä Anttilaan, mutta paljon edullisempaan sellaiseen. Primark taas on jokaisen naisen unelmakauppa. Liian iso kauppa täynnä edullisia ja ihania vaatteita. Nyt pääsin ekaa kertaa myös kiertelemään Primarkin lastenosaston ja olisinpa voinut ostaa koko osaston! Kierreltiin yksi päivä noin 6 tuntia Amsterdamissa ja ai hitsi että olin puhki sen jälkeen. En kyllä tollaseen härdelliin tässä painavassa tilassa noin pitkäksi aikaa enää lähde!Saatiin ihanat harmaat sukat joululahjaksi miehen perheeltä. Muut sukat ostin, mikä onkaan söpömpää kun pikkuruiset jalat ja niissä söpöt sukat! Sydänhousut on taas valon takia muuttuneet oransseiksi, mutta ovat vaaleanpunaiset oikeasti. Helposti sitä tulee valittua kaupasta kaikkea pinkkiä, joten ei ihme jos meidän vauva on usein puettuna kokopinkkiin. :D Samahan se, kunhan on jotkut vaatteet, eikö?


Tuo pupuhuppari löytyi Primarkista. Samoin kun toi neljän osan setti, jossa body, yöppäri, pipo ja kauluri vai ruokalappu vai mikä toi nyt on? :D Termit hallussa. Muistaakseni tää setti maksoi vain 9 e! Ja valitsinpa pinkin sijaan vähän neutraalimman, yhtä söpön kyllä. Primarkista löysin myös itselleni kaapuja, neuleita yms jotka mahtuu koko raskausajan ja niitä voi varmasti käyttää myös raskauden jälkeen.
Tämän ihanuuden prinsessa sai joululahjaksi tulevilta isovanhemmiltaan. Cirafin ihana kesämekko ja bolero. En malta odottaa että saan pukea nämä tytön päälle ♡

Mä poden sohvalla ihanan jäätävää päänsärkyä, josta oon saanut tässä raskauden aikana kärsiä ja joka iskee usein töissä (onneksi tää postaus oli jo melkein valmis). Lisäks pää on aika tukossa muutenkin kun jouluflunssa ei vissiin ole vielä ohi. Jos päänsärky on iskenyt keskellä päivää, olen ottanut panadolia mutta sekään ei aina auta. Enkä viitsisi turhaan napsia pillereitä koska usein särky helpottaa vasta yöunien jälkeen. Kaikki arvot on ihan ok joten kai tää on vaan kestettävä. Mikä tätä vois helpottaa, löytyyköhän muita raskausmigreenistä kärsiviä?

PS. Tästä puuttuu kaikki muut ostokset ja lahjat joita vauva sai, joten niistä myöhemmin. Vauvanhuoneen laittaminenkin alkaa nyt kunnolla, sillä eilen ostettiin maali tytön huoneeseen. :)
2 kommenttia

  1. VOOOOOOI jösses miten ihania rinsessajuttuja <3 Pitää nähdä pian! :) Mun äippälomakin loppuu jo kohta apua. Vaikka siis oon kyllä maaliskuuhun kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan, en malta oottaa että nää tulee käyttöön! Ja että voin järjestää kaikki vaatteet tytön huoneeseen. Pesänrakennusvietti nostaa päätään :D Pitää nähdä! Mulla taas alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa, mut pitää nyt sopia joku aika! :)

      Poista