Sisällön tarjoaa Blogger.

2-vuotias LilyKääk, tuo koiruli täytti tänään jo kaksi vuotta! Kohta havahdun siihen kun meidän lapsikin on jo kaksivuotias. Niin se aika vaan menee. Lily sai tänään synttärilahjaksi ihanaa haisevaa naudan kullia. Vitsi että se onkin hyvää, ai että! Niin hyvät aromitkin leviää kun toinen rouskuttaa innoissaan. Yhtä rakas ja silti meille pikkunen tuo Lily on, vaikka jo noin 13-kilonen mötikkä onkin. Tossa se tuhnuttelee mun vieressä sohvalla. Päivällä otettiin yhdessä parin tunnin päikkärit sängyllä auringonpaisteessa, me tytsyt taidettiin olla vähän poikki.

Lily haettiin kotiin 8 viikon ikäisenä, eli huhtikuun lopulla. Vauvan syntymän aikoihin siitä tuleekin noin kaksi vuotta. Silloin Lily oli meidän vauva. Se heräsi yöllä, alkoi itkemään ja rauhottui kun isukki tuli silittämään tai otti sohvalle jalkojen väliin nukkumaan. Äsken katseltiin kuvia tuolta ajalta ja voivoteltiin kuinka pieni Lily oli. Ja miten rankkaa pentuaika oli ainakin sen ensimmäisen kuukauden ajan. Nyt meillä vaihtuukin osat, kun mies hoiti silloin Lilyn yöheräämiset, pisut yms. ja mä nyt sitten pääosin vauvan. Ensimmäisessä kuvassa Lily on vasta kaksiviikkoinen ja silloin saatiin nähdä pentue ensimmäisen kerran ja valita omamme. Lily oli selvästi kiinnostunut, haisteli meidän sormia ja liikkui meihin päin, joten mies valitsi sen. Hyvä valinta olikin. Seuraavissa viidessä kuvassa Lily on 2-3 kuukauden ikäinen ja viimeiset kuvat on ihan lähiaikoina otettu.

Välillä tuo koira on rasittava ja itsepäinen, mutta sitten kun katsoo puppy eyeseilla niin eihän sille voi olla vihainen. Niin paljon iloa koira kyllä antaa. En olisi itse uskonutkaan ennen omaa koiraa, miten tärkeä ja rakastettava se onkaan. Ja miten aidosti se näyttää, kuinka välittää. Hyvää synttäriä meidän ikuiselle pikkuselle pallerolle! ❤Ei kommentteja