Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä meille kuuluu?
Täällä eletään arkista arkea, mitäs muutakaan. Päivät ja viikot kuluu hurjaa vauhtia. Perjantaina Natalie täyttää jo puoli vuotta ja mullakin on kohta synttärit. Sitten yhtäkkiä onkin jo joulu. Mä oon vähän jouluhömppä, ja jo juhannuksena vitsailen, että kohta on joulu. Mies yleensä vastaa, että niin, ja kohta elämä kiitää ohi, jos aina ajattelet liikaa tulevaisuuteen. Tottahan toki. Saako lokakuussa muuten kaivaa jo jouluvalot sekä -koristeet kaapista? Mä muuten just tänään iltalenkillä näin jollain jouluvalot terassilla!
Meidän tytöntyllerö on aloittanut maistelemaan porkkanaa. Se ei ihan vielä ole nami nami porkkanaa, mutta kaikki sinne masuun kuitenkin menee. Ensimmäinen maistelu oli kyllä näkemisen arvoinen. Ilme sanoi, että "äiti, mitä ihmettä tämä on, ei ainakaan maitoa?!" Aloitettiin maistelut viime viikolla, sillä neiti oli jo muutaman viikon osoittanut mielenkiintoa meidän syömiseen. Hän seurasi katsellaan kaikkea mitä syötiin ja juotiin. Mulla ei ollut mitään ehdotonta kuuden kuukauden täysimetystavoitetta. Olin ajatellut, että jos vain imetys sujuu ja tyttö kasvaa maidolla hyvin, niin mennään täysimetyksellä lähemmäs puolen vuoden ikää. Täysimetys toteutui siis viikkoa vajaa puoli vuotta. Imetys on sujunut melkein koko ajan muitta mutkitta ja se on Natalielle vielä todella tärkeää. Porkkanan lisäksi neiti maistoi viime viikolla myös maissinaksuja ja ne taisi olla oikeaa herkkua. Pikku hiljaa aletaan antamaan muita makuja ja sormiruokaa.
Lilystä ja Nataliesta on tulossa ihanat kaverukset. Aina kun Natalie näkee tai kuulee Lilyn, kääntyy hän heti katsomaan Lilyä. Jos Lily on lähellä, Natalie haluaa silittää tai toisin sanoen tarrata Lilystä kiinni. Koira ei tästä ole moksiskaan vaan katselee vaan rauhallisesti. Oon niin iloinen, että Lily on ottanut uuden perheenjäsenen niin hienosti vastaan. Oon varma, että näistä kahdesta tulee parhaat ystävät. ❤
Tällä hetkellä meidän arki koostuu kotona oleilusta, äiti- ja vauvakavereiden tapaamisista ja muskarista. Iltaisin vietetään aikaa perheen kesken ja käydään miehen kanssa kerran viikossa salilla, jolloin mummi ja ukki tulevat hoitamaan tyttöä. Viikonloppuisin keksitään yleensä jotain tekemistä, käydään jossain kylässä, tehdään pitkät lenkit ulkona ja vaan ollaan. Eilen pääsin pitkästä aikaa ihanalle, rankalle ja aivotyötä vaativalle aerobic-tunnille. Ai että mä nautin! Tällasta tänne, mitäs sinne kuuluu? :)


4 kommenttia

 1. Janette / YHTÄ KUIN KOLME4. lokakuuta 2016 klo 12.32

  Täälläkin jo haaveillaan jouluvaloista =D ..kai sitä kohta vois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa! :D Mun mielestä kirkkaat valot valaisee kivasti nyt kun on alkanut tulla pimeää. En siis haluaisi yhdistää niitä aina jouluun. No, kysyin mieheltä voinko jo laittaa, mutta sain naurua päälle. Jos vaikka lokakuun lopussa? ;)

   Poista
 2. Ihanat kuvat, suloisia molemmat! Kyllä kai niitä jouluvaloja jo saa laittaa? :D Liityin lukijaksi, kiva blogi sulla. Tervetuloa tutustumaan Lumikallioon, siellä on syksyinen arvontakin menossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Niin ei kai se lailla ainakaan ole kielletty, heh. Pitääkin tulla tutustumaan Lumikallioon ;)

   Poista